hvordan du gjør en bryting dobbel etappe ta ned

hvordan du gjør en bryting dobbel etappe ta ned

I denne artikkelen vil du det grunnleggende i den doble beinet Takedown. Med den økende populariteten til MMA og Ultimate Fighting har det blitt klart hva et viktig grep den doble beinet ta ned er. Teknikk er viktigere enn styrke og er nøkkelen til vellykket gjøre dette bryting og jiu jitsu flytte

Du trenger:
en soft spot for å øve på å foretrekke en gummi matte bryting eller trening pads
.   Å gjøre dette trekket på teppet kan forårsake teppet brannskader.
  Head gear er nyttig slik at du ikke får blomkål øret.
.


en.
Den første viktige element i enhver tar ned teknikken begynner med en korrekt kroppsholdning og posisjon. Mens holdningen kan variere noe, avhengig av personen, i hovedsak er det to stillinger: vaklet, og kvadrat. Den holdning vil være relativt lik for begge standpunkter, og jeg vil diskutere det mer senere. De sjanglet holdning er å foretrekke å gjennomføre en dobbel etappe slå ut, er imidlertid både standpunkter trengs i løpet av konkurransen.
Jeg vil starte med et firkantet holdning fordi det vil gjøre det lettere å flytte inn i en forskjøvet holdning. Et firkantet holdning er lik en Karate Horse holdning, føttene er litt mer så skulder med hverandre, er vekten balanse jevnt på begge føttene. Du bør ikke være flat skudd, men heller ha vekten på tærne. Bena skal være bøyd i knærne og vekten skal være under hoftene, er brystet rulles ut, hender opp, haken opp. En sjanglet holdning er svært lik den plassen holdning bortsett fra at du roterer 90% til høyre for deg, hvis du er høyrehendt, eller 90% til venstre, hvis du er venstrehendt. I dette tilfelle du vekten er fordelt 70% på ryggen beinet og 30% på din bly beinet. Denne holdningen er preferabe for en dobbel etappe ta ned fordi når tuning i 90% vinkel det gjør flyet av dere kroppen mindre, noe som gjør det lettere å trenge inn i motstandere forsvar. Det er lett å flytte fra en firkantet holdning til en forskjøvet holdning, og vanligvis når, i løpet av handlingen, er motstanderen linje opp til din sjanglet holdning er når du utfører farten. For eksempel, er du i en defensiv holdning torg og du bruker et sett opp farten for eksempel en arm drar og dette flytter motstanderen fra direkte inn fra dere til en 90% vinkel fra deg, ville dette være muligheten til å "Shoot" , eller utføre flyttingen.
riktig holdning for begge stillinger er å bøye i knærne og aldri ryggen. Ryggen skal alltid være rett, og armene og hodet opp.
To.
For å få til å demonstrere, forestille seg at motstanderen din er i en firkantet holdning og at du er i en forskjøvet holdning. For å utføre flytte eller "ta bildet" er det fire viktige deler av prosessen. De bør skje i denne rekkefølgen, men skal flyte jevnt og sømløst som ett trekk. Først: høyde endres. Second: penetrasjon trinn. Tredje: angripe bena. Fjerde: følge gjennom
3
Høyden endring og inntrengning trinnet forekommer nesten samtidig. . . Du må gå fra en høy høyden til et lavere ved å bøye i knærne når du tar penetrasjon skritt. Gjennomtrengningstiden steg oppnås ved å dytte bort ryggen beinet eller sti ben og tråkke i mellom motstanderne beina (uttrykket "skyte gjennom" brukes fordi du ønsker å gå så dypt som mulig for å forårsake en innvirkning å skje) til komme deg forbi forsvaret av motstanderen din. Når du endrer høyden, og ta penetrasjon skritt kneet kommer ned til jorden, dypt i mellom motstandere bena. Du angriper bena ved å "ta hjem" bena bak knærne av motstanderens (dette vil føre hans ben til å kollapse). På grunn av påvirkning fra penetrasjon trinn og høyden endres, kombinert med "øste" i beina, vil motstanderen miste balansen. Her må du følge med ved å holde hodet opp, og overordnede ryggen din mens du scoop bena. Du brystet bør påvirke beina som du "scoop" dem i. Hodet bør være på motsatt side av kroppen hans når du fører benet, stramt til kroppen sin. Gjort riktig fart vil føre til at motstanderen til å falle på baken hans. Fortsett å følge gjennom med "klatre opp" kroppen til å sikre motstanderen din, i din kontroll, til bakken. På dette tidspunkt ville du overgang til en annen gå avhengig av hvilken stil av kampene dine er engasjert i. Hvis wrestling i en pinning kombinasjon, dersom MMA i en choke hold eller en full mount.

Tips og advarsler


 • Du må lære "oppsett" for å få i deg motstandere forsvar. Enkel de inkluderer: et hode trykk, for å distrahere motstanderen rett før du angriper. Pop og gå, presse deg opp på både fraværsregelen motstanderne armene som youchange fasader og trenge.
 • Ofte hvis motstanderen har god balanse og faller ikke med en gang, eller han "sprawls" hans vekt på du, er det nødvendig å "klippe hjørnet". Å kutte hjørnet du gå opp til utsiden med trail beinet og pivot utover på bly kneet som er på bakken, kjør på med hodet og skulderen og endre kjøreretningen ved en høyre sving. Dette vil flytte ut fra under motstanderen din, og tyngdekraften vil la ham falle. hvis du
 • En god motstanderen kommer til å "bre". Dette betyr at han vil gjennom bena bakover og kroppen hans nedover for å føre alle f hans vekt å lande på deg. Dette er grunnen til riktig holdning er så viktig. Hvis du holde deg hodet opp og ryggen rett du skal fange beina og "suge dem inn" og følg deretter gjennom. Eller du motstander vil Teeter på din skulderen der tilfelle du "cut hjørnet" som tidligere beskrevet.
 • Det er avgjørende å holde deg hodet fast til BOD fordi du motstanderen vil ikke bare "bre", men han vil prøve å "cross ansikt" deg. Dette bruker han underarmen til hardt drive ansiktet og hodet bort og til å stoppe deg momentum.


 • relaterte artikler


  hvordan man skal forstå gresk-romersk bryting
  hvordan du utfører en enkelt etappe Takedown i bryting
  hvordan å lære stranden bryting
  airsoft etiske retningslinjer
  hvordan spille strategi i bryting
  snøscooter x spill
  hvordan man skal forstå kollegiale bryting
  hvordan man kan kjøpe bryting sko
  hvordan å kutte vekt for bryting eller en kamp
  hvordan å lære sumobryting