hvordan å kutte vekt for bryting eller en kamp

hvordan å kutte vekt for bryting eller en kamp

De fleste stridslystne sport konkurranser har vekt begrensninger for enkelte klasser. Hensikten med å kutte vekt før en kamp er vanligvis å tillate en mer muskuløs fighter å konkurrere i en lavere vektklasse. Skjæring vekt før innveiing, og gjenvinne den før en kamp, gir en konkurrent den ekstra fordelen av å være større, og dermed som regel sterkere, enn motstanderen sin
en.
Et godt mål å sikte etter er maksimalt på 10-12 pounds over vekten din i grensen, ca 5 dager før kampen. En kombinasjon av høy protein, lav (komplekse karbohydrater) kosthold er anbefalt å nå dette punktet.
To.
5 dager før veie i
drikke ca 2 liter vann HVER DAG. Den ekstra vanninntak vil utløse hormoner for å skille ut mer urin enn vanlig, en verdifull triks når det gjelder dagen før veie i.
tre.
2 dager før veie i

Cut vanninntaket til 1 liter per dag. Det anbefales også å kutte ut ALL natrium fra kosten fram til veie i.
fire.
1 dag før veie i
Cut ALLE væske inntak for den endelige 24 timer. Tillat kun 3 måltider for dagen i form av en enkelt MRPB (Meal Replacement Bar). Ingen tung mat eller sukker bør forbrukes på den siste dagen.
Fem.
Hvis vekt kravet fortsatt ikke er oppfylt, da det er 3 ytterligere skritt for å kutte en 5-10 pounds på den siste dagen.
en. Øvelse i Sweat Suit (Skal benyttes kun hvis det er absolutt nødvendig. Denne taktikken avfall verdifull energi på et punkt når en fighter er på sitt svakeste. )
To. Bowel Tømming (Som navnet antyder. Dette krever veldig liten innsats på utøverne del og kan kaste et ekstra 3-5 pounds)
tre. Diuretika (Natural diuretika kan gjøre deg i stand til å felle en 5-10 pounds. Igjen, diuretika er kun skal benyttes etter at alle andre tiltak har vært forsøkt, og vekten målet ikke er oppnådd. )
6.

Day Etter veie i
Etter at den veier i grensen, er det avgjørende for en fighter prestasjoner i den kommende kampen for å gi kroppen med næringsstoffer og væske som har gått tapt.
Begynn med å spise et lite måltid hver 30 minutter etter veier i. Hver lite måltid bør være ledsaget med en betydelig mengde væske (3-5 liter for den siste dagen). Hvis utøveren prøver å bare spise flere store måltider vil han bli igjen følelsen oppsvulmet og syk. Det samme prinsippet gjelder for væsker. Målet er å gradvis bygge hva som har gått tapt i løpet av de neste 24 timene, i stedet for i 2 eller 3 måltider.

Tips og advarsler


 • Cutting Vekt er en ferdighet som må praktiseres. Kontroller at du har praktisert kutte den nødvendige mengden vekt før du prøver den i konkurransen.
 • En fighter er alltid gitt tilgang til de offisielle skala før en kamp. Vær sikker på å finne ut vekten din før den aktuelle veier i, å bruke det offisielle skalaen.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe bryting sko
  hvordan å lære stranden bryting
  snøscooter x spill
  surfebrett skum tetthet
  hvordan spille strategi i bryting
  hvordan å lage blogspot skins
  hvordan å lage et teppe skate
  hvordan å lære reglene i bryting
  hvordan å kutte vekt for bryting eller en kamp
  airsoft etiske retningslinjer