snøscooter x spill

snøscooter x spill

Mens mange ekstremsport fans følger racing og stunts utført på motorsykler, snøscootere blir også brukt til å delta i ekstreme konkurranser. Snøscooter løpene kan kun skje i klima som har snø eller områder med simulerte vinteren miljøer. Selv om ikke alle scooter fans kan delta i idrett, er det fortsatt måter å nyte handlingen. Videospill-entusiaster har flere muligheter når vi leter etter en måte å simulere snøscooter racing og stunt konkurranser.

"SnoCross Championship Racing"

Crave og UDS utgitt "SnoCross Championship Racing» for Sony PlayStation og Sega Dreamcast i august 2000. Spillere skal ri sine snøscootere i flere racing formater. "SnoCross Championship Racing" funksjoner moduser som tillater spillere å konkurrere i ett løp eller en rekke løp. Syklistene kan også kappes med hverandre for å sette kurs rekorder for raskeste tid, og flere syklistene kan konkurrere på gang for å få første plass

"SnoCross 2: Med Blair Morgan".

Crave og Sensory Sweep utgitt "SnoCross 2: Med Blair Morgan "for Sony PlayStation 2 og Microsoft Xbox i februar 2007. "SnoCross 2" spillere kan velge mellom en gruppe løpere, inkludert profesjonelle snøscooter racer Blair Morgan, eller de kan lage sin egen karakter. De som skaper sin egen karakter kan endre racer utseende, klær og snøscooter av valget. Spillere kan deretter konkurrere i single-player eller multiplayer raser.

"Kawasaki Snøscootere"

Fet Games og Data Design Interactive gitt ut "Kawasaki Snøscootere" for Nintendo Wii, Sony PlayStation 2, og PC i mai 2008. Spillerne kan velge mellom flere virkelige Kawasaki snøscootere og delta i løp eller stunt utfordringer. Under løp, må spillerne prøve å fullføre et spor raskere enn sine motstandere uten å bli avsporet av vegger og hindringer. Jo bedre en spiller gjør, jo mer ekstra syklistene, tilbehørsvalgene og snøscooter valg blir tilgjengelige.

"Ski-Doo Snowmobile Challenge"

Valcon Spill og ColdWood Interactive slått seg sammen for å lage "Ski-Doo Snowmobile Challenge, "et spill som ble utgitt for Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 og Nintendo Wii i mars 2009. I "Snøscooter Challenge," spillere må kombinere stunts med racing på veier som i flere land. Spillere som klarer å utføre, stunts stand til å få spesielle elementer og power-ups i løpet av sine løp. Spillere kan også konkurrere mot andre rundt om i verden ved å prøve en online match for noen av de tre gaming-systemer som har "Snowmobile Challenge. "


relaterte artikler


hvordan å lære sumobryting
hvordan spille strategi i bryting
airsoft etiske retningslinjer
hvordan å lage et teppe skate
hvordan å lære stranden bryting
surfebrett skum tetthet
snøscooter x spill
hvordan å lage blogspot skins
hvordan å lære reglene i bryting
hvordan man kan kjøpe bryting sko