hvordan å lære sumobryting

hvordan å lære sumobryting

Sumo bryting er viktig i japansk historie, som går tilbake tusenvis av år. En ritualiserte ytelse for Shintu gudene i tidligere år, var mye vekt lagt på tilpassede og ofte benyttes for å avgjøre retten debatter. I dag er det seks turneringer i året, hver på 15 dager. En wrestler rangering bestemmes av antall kamper han har vunnet. Den høyeste ære en Sumo bryter kan motta er keiserens Cup. Les videre for å lære mer
en.
Besøk en Dohyo. Dette er en hevet, sirkulær ring laget av leire omgitt av baller av høy, som er helliget og renset av salt. Den Rikishi, eller brytere, må enten kaste motstanderen ut av ringen, eller få ham til å berøre bakken med en del av kroppen hans andre enn de såler av føttene. Det er 70 wrestling trekk, og noen handlinger kan få deg diskvalifisert.
To.
Skriv en sumobryting skole, noe som mange potensielle wrestlere gjøre så unge som 13 år. Du må først bestå vekt krav, og forberede seg til en krevende, regimented treningsprogram som inkluderer læring tradisjonene, beveger seg, regler og seremonier. Lærerne er vanligvis pensjonert brytere, og lærlingene fungerer som deres tjenere.
Tre.
Lær hvordan å knytte tradisjonelle Mawashi, den tykke loincloth, og kun klær slitt under kampen. Viklet, strekker den ut til 30 meter. Det må være bundet svært nøye og riktig, fordi hvis det kommer ut under kampen du taper. Den brukes i mange trekk som en type håndtak med å fange og /eller kaste motstanderen.
Fire.
Studer tradisjoner, seremonier og språk i Japan, særlig de som er forbundet med sumobryting. Ingen har lov til å bli en Sumo bryter uten noe kunnskap om språket og en forståelse av den japanske kulturen. Før hver kamp er en forseggjort seremoni med rik, fargerike antrekk. Hver bryter utfører sin egen private ritual før du begynner kampen.
Fem.
Start kampen med en "gjenskinn-off. " Hver bryter går bort til en hvit linje staket ut for ham og begynner å blending på motstanderen sin. Dette er ment å ødelegge den andres konsentrasjon og kan vare opp til 4 minutter. Når som helst i denne delen av kampen, kan man bryter utfall på motstanderen hans og ta ham, og begynte dermed det som vanligvis en 15 andre brytekamp.
6.
Hold sentrum av balanse. Dette er det viktigste aspektet ved Sumo bryting fordi uten balanse er det mye lettere for motstanderen å ta deg og kaster deg ut av sirkelen eller på matten. Husk at musklene er de sterkeste musklene i kroppen og prøver å bruke disse i stedet for armene når du løfter og bruker andre wrestling trekk.


relaterte artikler


hvordan å lage et teppe skate
hvordan å lære stranden bryting
airsoft etiske retningslinjer
hvordan å lære sumobryting
surfebrett skum tetthet
snøscooter x spill
hvordan å lage blogspot skins
hvordan å lære reglene i bryting
hvordan man kan kjøpe bryting sko
hvordan spille strategi i bryting