hvordan å lære stranden bryting

hvordan å lære stranden bryting

Er du på jakt etter en stikkontakt for å frigjøre spenninger og stress? Hvorfor ikke prøve Beach Wrestling? Beach Wrestling er en form for tradisjonell wrestling som har blitt veldig populært de siste årene. Selvfølgelig er strand bryting praktiseres på stranden i en sirkel som er 20 meter i diameter, iført ingenting annet enn en badedrakt. Beach Wrestling har blitt svært populært i bryting samfunnet. Ordet har spredd seg at denne konkurransen er profesjonelt organisert og konkurransedyktig. Brytere og tilskuere har en flott tid å nyte de vakre strendene, basking i solen ser talentfulle brytere konkurrere. . Les videre for å lære mer

Wrestler Forutsetninger


en.
Organiser aldersklasser for både mannlige og kvinnelige brytere. Områder kan være alderen 10 til 15 år, 16 til 20 år og 21 og eldre.
To.
Tilordne vektklasser i henhold til kroppsstørrelse og bygge på hver bryter. Fire til seks vektklasser er alt som kreves. En offisiell innveiing er ikke nødvendig.
Tre.
Regulere kleskode ved å kreve mannlige brytere å ha på badebukse og kvinnelige fribrytere å ha badedrakter (en brikke eller to brikker).
fire.
Fordel et unikt nummerert ankelen band til hver wrestler representerer hver alder og vektklasse. Etter hver kamp taperen gir ankelen bandet til dommeren.

Competition Play Strategi


en.
Følg dommeren. Konkurransen ledes av en enkelt dommer som gjør alle de beslutninger som er endelige og kan ikke settes spørsmålstegn ved. Hvis ingen bryter er i stand til å oppnå en seier innenfor tidsrammen, vil dommeren avgjøre kampen.
To.
Gjennomføre konkurransen vinne strategi gjennom direkte eliminering innen en 3-minutters tidsramme. En bryter kan vinne konkurransen mot en motstander ved å score ett av følgende: Holding motstanderens skuldre ned til sand, doble Takedown, dobbelt kast, tvinge en motstander ut av konkurransen området
3 <. . br>
Kjenn straffer. Begått noen av de følgende vil resultere i en bot: Kicking eller stansing, hår trekke, bruker noen oljeaktig stoff på kroppen, holder som kan resultere i personskade eller forsettlig avbrudd av kampen
4
Kjenn klassifikasjoner. Winning klassifikasjoner er en første plass, en andre plass og to tredje plasser for hver vektklasse.


relaterte artikler


hvordan å lære stranden bryting
hvordan å lage et teppe skate
airsoft etiske retningslinjer
hvordan å lære sumobryting
hvordan spille strategi i bryting
snøscooter x spill
surfebrett skum tetthet
hvordan å lage blogspot skins
hvordan man kan kjøpe bryting sko
hvordan å lære reglene i bryting