hvordan vite om høye støvler passer

hvordan vite om høye støvler passer

Tall støvler er svært dyre, og en dårlig ting å kjøpe og deretter finne ut at de ikke riktig passform. Dessverre, høye støvler er en av feilene mange gjør når første kjøp jakten antrekk. Tilpassede støvler er alltid den beste veien å gå, men kan være svært kostbar

Du trenger:.
Kollega for en mening og hjelp


en
Finn. . en butikk som har et stort utvalg av høye støvler, hvor du kan gå og prøve dem på for passform, lage og størrelse.
to.
Ha en kvalifisert ekspeditør hjelper deg i å prøve de forskjellige støvler. Disse personene bør kjenne de ulike gjør og hvordan de passer. De bør også måle foten, kalv bredde og lengde.
Tre.
Prøv på hver annen stil som de bringer til deg. Tall støvler med glidelås ryggen er mye lettere og er nå akseptable i utstillingsringen. Pull-on støvler bør være litt vanskelig å skli på, spesielt gjennom foten og ankelen. Sitt ned, stå opp, vrikke foten din og prøv alt du kan for å sette den nye stive støvler på foten.
Fire.
Se på hvordan støvlene passer når de er på foten . Foten delen av støvelen skal passe som en typisk sko. Ankelen skal ha gir og lar deg fritt flytte foten og ankelen. Kalven skal være tettsittende med ikke for mye å gi. Hvis det er for mye stoff rundt leggen, kan dette resultere i gnir og sår.
Fem.
Kontroller høyden på støvlene. Når støvlene er nye de kommer til å sette høyere enn du vil, men det er fordi ankelen ikke brytes ned fra slitasje. Baksiden av støvelen bør komme litt ovenfor bøy av kneet. Den siden av støvelen skulle komme forbi bøye i kneet av en god del, og hele toppen på støvelen skal være tettsittende rundt toppen av kalv din.

Tips og advarsler


 • Bruk dine venner mening og hjelp fra en butikkansatt å hjelpe deg å ta de vanskelige beslutningene.
 • Dress støvler er for Hestesport arena og felt støvler er for Hunter /Jumper ring .
 • Hvis støvlene er for trange eller forårsake smerte, ikke kjøpe dem. Ikke feil ny støvel ubehag for faktiske smerter.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan vinne en sport sambo match
  hvordan å praktisere hockey skudd utenfor isen
  hvordan å ikke se dum på tennisbanen
  hvordan å bli en profesjonell syklist
  Slik starter en kirke softball liga
  hvordan du kan bli en amatør softball forening oppmann
  hvordan å identifisere fekting våpen
  Slik trener tennis
  hvordan spille strandfotball
  hvordan finne utstyr til en basketball offisiell