hvordan spille golf rundt london

hvordan spille golf rundt london

Golf i London er ganske populært og det finnes et stort utvalg av golfbaner, golf skoler og golf klasser å velge mellom. Hvis du vurderer å spille golf i London så vil du kanskje å følge noen av de enkle stegene under for å hjelpe deg til å nyte opplevelsen til det fulle
en.
Først må du forskning der abouts du ønsker å spille golf. Når du har bestemt dette, kan du deretter foreta ytterligere ordninger.
to.
Forskning golfbanen som du ønsker å spille golf på og se om det er noen restriksjoner, regler og forskrifter som må være oppfylt, og også spørre om den dagen du vil å spille der. Det kan være lurt å bestille tid på golfbanen så tidlig som mulig for å unngå at den blir booket ut.
Tre.
Hvis du reiser fra utenfor London, så kan du ønsker å finne veien til golfbanen. Dette unngår du å bli tapt, og fra å bli over stresset før du kommer til golfbanen.
fire.
Kontroller at du har alt av utstyr som du trenger, eller i det minste finne et sted hvor du kan leie golfutstyr. Noen golfklubber kan du leie utstyret så du bør gjøre noen undersøkelser før du går for å se om du kan gjøre dette.
Fem.
En annen ting som du må sjekke er om golfbanen må du være medlem for å kunne spille der eller ikke. Noen kurs er strengt kun for medlemmer, mens andre er åpne for alle.
6.
For best mulig opplevelse, hvorfor ikke vurdere å spille golf på mer enn ett kurs i London? Noen mennesker foretrekker å ta en golf tur som tillater dem å oppleve golf på en rekke ulike kurs.

Tips og advarsler


 • Du virkelig må forskning golf kurs i London som de ikke er like godt kjent som golfbaner i Irland eller Skottland for eksempel.


 • relaterte artikler


  hvordan sjekke sykkelen kjedelengde
  hvordan du kan delta på high school friidrett
  hvordan å forberede seg på en svømmetur møte
  hvordan å utvikle en pitching metning
  hvordan å kjøpe en titan strøm ermet
  hvordan flaggermus opprydding i baseball
  hvordan å få en billig sykkel i los angeles
  hvordan å praktisere bueskyting
  Slik Heckle en oppmann
  hvordan å gjøre det tresteg