hvordan du oppretter en lokal fotball liga

hvordan du oppretter en lokal fotball liga

En lokal breddeidrett league kan være en fin måte å nyte en bestemt idrett samt møte nye mennesker i ditt område. Les videre for å lære hvordan du oppretter et lokalt fotball-liga
en
Før du begynner å opprette din soccer league , snakke med noen som tilhører en annen liga. Hvis du ikke kjenner noen i en fotball liga, søk etter en liga på nettet. Du kan også snakke med noen fra et annet område.
To.
Spør noen venner eller familiemedlemmer om de ville være interessert i å være involvert med en lokal fotball liga. Dette vil-om ikke annet-gi din liga et godt utgangspunkt
3
Gå på nettet og finne fora som inneholder folk fra ditt lokale område. . . Når du har gjort dette, lage et innlegg om at du er interessert i å lage en fotball liga i ditt område.
Fire.
Post løpesedler om din lokale fotball league i fremtredende steder i hele ditt område. Hvis det er et sted i ditt område der folk ofte spille fotball, må du huske å legge inn rikelig med løpesedler der.
Fem.
Når du får noen svar angående fotball ligaen, invitere enkeltpersoner til et møte enten hjemme eller et offentlig sted. På dette møtet, diskutere visse aspekter om fotball liga. Diskuter ting som hvor mange spillere et lag skal ha, hvor mange lag du vil i ditt fotball liga og hvor spill ville bli holdt.
6.
Få nye liga medlemmer invitere sine venner og familiemedlemmer til fotball liga. Dette er spesielt nyttig hvis du har problemer med å få folk inn i fotball-liga.
7.
Vær villig til å investere noen penger i din Soccer League. Du bør ikke kjøpe uniformer eller cleats for hver spiller, men å eie en håndfull fotballer ville være en god idé.
8.
Når du har den ønskede mengden av folk i fotball liga, bestemme den mest passende tider og steder for spill. Hvis du vil at fotball-ligaen til å bli mer organisert, bør du nok finne noen dommere også.
9.
Når liga er oppe og går, spre ordet til andre via internett og andre kommunikasjonsmidler. Det kan være gøy å bli hyggelig med en annen liga, og har en vennlig konkurranse med disse fotball lagene.


relaterte artikler


hvordan bli en baseball PROTOKOLLFØRERENS
hvordan å følge grunnleggende flagg fotball regler
hvordan bygge snowboard kulekjøring
hvordan å spille på golfbaner i Maui
hvordan du gjør en boksing skulder trening
hvordan du velger en vei sykkel
hvordan å ansette en maraton trener
hvordan å skøyte baklengs
hvordan starte på ski
hvordan å håndtere en ungdom fotball