hvordan du kan starte din egen wiffle ballen liga

hvordan du kan starte din egen wiffle ballen liga

Little League og Tee-Ball er moro for barna i løpet av våren og sommeren, men når det er over dine barn eller voksne kan føle baseball feber og vil spille så mye du kan. En av de beste måtene å holde baseball ånden i live er ved å starte en wiffle ball liga og dette kan gjøres med folk i alle aldre
1.
Plan ut hvor mange spillere du tror du vil ha i ligaen. Tenk noe så lite som to lag med fem eller så stor som seks lag med ni.
to.
Tenk om beliggenhet. For mindre ligaer, er det mange alternativer. Du kan miste muligheten til å skyve, men å spille i gata er en morsom og enkel måte å arrangere wiffle ballen liga. I motsetning til spill som street hockey, når en bil kommer, alt du trenger å gjøre er å få spillerne ut i gaten og ikke bekymre deg for utstyr som mål. Baser kan ganske enkelt bli overkjørt. En stor bakgård er også stor, og med en liten hvit spray maling, vil feltet ser imponerende.
Tre.
Secure litt liga feltet hvis du kan. Hvis du har tenkt ut en god plan når feltet ikke er i bruk, da lagene vil ha jordkjellere, baser og home run gjerdet allerede klar. Derfra er det ganske enkelt å få lagene på banen og spillet begynte.
Fire.
Kjenner reglene. Fordi det er wiffle ball og ikke de store ligaene (MLB), er det mange forskjellige regler og variasjoner på spillet. Noen av de mest populære reglene omfatter "Four Fouls»-regelen, hvor dersom en batter får fire fouls så han er utelukket og neste batter må komme til platen.
fem.
Vurder pegging. Plugging er en populær regel som kan gjøre wiffle ballen enda mer moro. Spesielt nyttig med små team, gir regelen for plugging forsvaret å treffe løpere med ballen å prøve og få dem ut. For å unngå argumenter, prøve å ha spillere unngå å løse klær slik at de ikke kan hevde at ballen savnet dem.
6.
Know vinduer. En populær regel når man spiller i gata er at hvis en ball treffer et vindu, blir de automatisk ut. Dette kan bidra til økt bevissthet om omgivelsene når du spiller i et nabolag.
7.
Vurder baller. De fleste ligaer bør bruke den klassiske wiffle ball som har den "naturlige kurve", men det finnes andre alternativer. Ved hjelp av elektrisk tape, kan ligaer sette tape over wiffle ballen til å hjelpe legge litt vekt og høyde for hardere hits og mer fartsfylt action i feltet og på haugen.

Tips og advarsler


 • Tennis baller er også en populær erstatning med wiffle ballen fordi pegging vanligvis er skadelig, og ballen kan treffe lenger enn en faktisk wiffle ball.


 • relaterte artikler


  hvordan du installerer plattinger
  å spille golf i vinden
  hvordan å utvikle en god putting stroke
  hvordan man kan kjøpe engelsk ridestøvler
  hvordan du skal gå en balanse bjelke
  hvordan du har det gøy bowling med barna
  hvordan du får en oppmann for et rekreasjons baseball liga
  hvordan å trene for en sprint triathlon
  hvordan å designe en kickboxing domstol
  hvordan spille baseball som bob sitron