hvordan du kan redusere Spook i hesten din

hvordan du kan redusere Spook i hesten din

Uansett hva jobben din hest gjør, er det ikke moro for dem å ha en Spook. Det er mange klinikker og metoder for å kurere dette rampete oppførsel. Noen ganger, skjønt, kan det bli fikset mye enklere ved å bare ta litt ekstra tid og innsats for å bedre forstå hesten din. Les videre for å lære mer
en.
Start med å bedre forstå hesten på bakken. I en stall eller inneholdt område, kjører hendene over hesten din. Legg merke til når han flinches, hvor han ikke liker å bli berørt, enten visse trykkpunkter bry ham og hvis han kan se eller vite hvor du er til enhver tid.
to.
Når du har en forståelse av hestens kropp og deres følsomhet begynner å arbeide på bevegelser. Hoppe opp og ned på begge sider av hesten før de er komfortable. Også står foran hesten, og beveger hånden rundt ansiktet til de stopper flinching.
Tre.
Ta med hesten på et leietau ut i en arena og gjøre den samme fremgangsmåten som ovenfor.
fire.
Begynn å ta din hest for turer på arenaen introdusere dem til ting som vanligvis Spook dem eller ting som du tror vil skremme dem. Frimodig gå opp til disse elementene, og berører dem, deretter på hesten din. Fortsett å gjøre dette før hesten er modig nok til å gå opp og ta på objektet selv. Positiv forsterkning, som behandler, en oppmuntrende stemme og klapper er sentrale.
Fem.
Ikke la arena etter innføring av elementer til hesten din uten å ha hesten gå rundt arenaen uten spooking .
6.
Ta med hesten på turer utenfor arenaen etter at hesten har mestret spookiness av elementer i ringen. Gjøre akkurat hva du gjorde i arenaen. Først gå rundt et kjent felt, og deretter begynne å bli mer eventyrlystne.
7.
Prøv alle punktene ovenfor montert etter at du føler at du har limt med hesten din og begge stole på hverandre. Den samme positive forsterkninger som ble brukt på bakken bør også brukes mens monteres. Å gå sammen med en annen mer erfaren hest skal også hjelpe fordi hesten din vil ønske å etterligne andre dyr.

Tips og advarsler


 • Positiv forsterkning bør alltid brukes første . Dette betyr ikke å ikke disiplin dyret ditt når det trengs, men ikke overdrevent. Hester sjelden gjør ting med hevn, de har generelt en grunn. En enkel linje å huske er å spørre og så fortelle.
 • Vær ekstra oppmerksom på hvor hesten din er sensitiv, og hvordan de reagerer på bevegelser. Disse er enkle tester som kan fortelle deg om de har problemer med å se eller om de er følsomme på en bestemt del av kroppen. Du kan kompensere for disse problemene.
 • alltid har en annen person rundt når du arbeider med hesten din.
 • Hvis du ikke er en erfaren rytter har en mer avansert rytter gjøre montert øvelser for deg først mens du rir en annen hest. På denne måten ingen blir skadet og du kan være der for å se hvordan hesten reagerer muligens lar deg gjøre øvelser montert den andre dagen.


 • relaterte artikler


  hvordan du kjøper softball pitching hjelpemidler
  hvordan starte i bueskyting
  hvordan få en usportslig opptreden straff i ishockey
  Slik velger du et kulestøt
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å dekke et high school svømming
  Slik Heckle en oppmann
  hvordan å bryte en takling i fotball
  hvordan du fullfører en antenne
  hvordan man skal forstå cricket Fielding stillinger