hvordan du fastslår hvilken golfkølle å bruke basert på avstand fra hullet

hvordan du fastslår hvilken golfkølle å bruke basert på avstand fra hullet

Velge den rette klubben for en stasjon, chip, eller putt er en viktig del av å få en vellykket golfspill. Du må kjenne deg selv og kjenner din klubbene godt for å velge med omhu, men her er noen generelle retningslinjer for valg av riktige klubben

trenger Du:
sett med golfkøller
. . Tees.
Golf Balls.


en.
Gå til en driving range og måle hvor langt du kan treffe en ball med hver klubb. Skriv ned gjennomsnitt og median avstander i en notisbok, slik at du kan huske det.
To.
Når du kjører, bruker en 3, 2, eller 1 trevirke til ekstremt lange hull, eller bruk en lav jern (5, 4, eller 3) for korte hull. Les avstanden til hullet på skiltet ved hvert hull, og viser til den bærbare datamaskinen for å finne ut hvilken klubb ville fungere best.
Tre.
Hvis du treffer ballen godt på et langt hull , spille en midlere til høye jern for å få ballen fra fairway på green. Vær forsiktig med å bruke mindre klubb enn du tror du trenger her. Mange golfere gjør den feilen å over-treffer ballen på deres andre swing. Hvis du er i grove eller tung rough, bruke mer klubb enn du tror du trenger, fordi du vil sannsynligvis må klare naturlige hindringer for å nå hullet.
fire.
Hvis du er utenfor det grønne i pitching røff, bruke pitching wedge. I en sand felle, bruke sand wedge. Chipping er en presis del av spillet som krever en mindre er mer attitude.
Fem.
Når du nærmer deg den grønne, ta ut putteren, måle skutt, og putt inntil ballen din går inn i hullet.

Tips og advarsler


 • måle riktige avstander kommer med erfaring. Spill så ofte som mulig.


 • relaterte artikler


  hvordan du ser kul på skitur
  hvordan du beregner bistå ratio i basketball
  hvordan å forberede seg på en basketballkamp
  hvordan spille 3 på en handling i ishockey
  hvordan gjøre piler
  hvor å gjennomføre en skikkelig innkast i fotball
  hvordan referee fekting
  hvordan å praktisere redninger som en ishockey keeper
  hvordan magen flopp
  hvordan å holde varmen snowboard