hvordan du får rekruttert av en høyskole eller universitet

hvordan du får rekruttert av en høyskole eller universitet

Høgskolen friidrett Spillet er big business. Høyskoler og universiteter er ute etter kvalitet student-utøvere som kan hjelpe dem i deres streben etter mesterskap i bytte for en god utdanning. Veiledere er begrenset i sin tid å rekruttere så vel som rekruttering dollar . . . du kan gjøre deg kjent og bedre sjansene dine for en plass på laget og kanskje et stipend

trenger Du:!
Idrett dyktighet <. br>stor arbeidsmoral.
datamaskin.
videoopptak av spillene


en
Snakk med high school treneren om hva nivået på sporten du bør prøve for med hensyn til høgskoler og universiteter -. . Division I, II eller III. Du har sannsynligvis en god idé allerede, men du må treneren din hjelp uansett så la dem vite hva du tenker.
To.
Få på NCAA nettsiden (www. ncaa. org) og se opp GPA og SAT krav nødvendig for å bli en "kvalifiseringskamp. " Planlegge en avtale for å snakke med din rådgiver om din nåværende statistikk og å få college informasjon og brosjyrer fra dem.
tre.
Velg høgskolene som du er interessert i og sende treneren et notat, sammen med en tidsplan over kommende spill. Fortell dem hva som interesserer deg om deres program og deres høyskole eller universitet. Hvis du har tid til å lage og sende en kort video av deg selv som ville være bra også!
Fire.
Videoen skal ikke være lengre enn 10 minutter og bør en demonstrasjon av grunnleggende ferdigheter. Neste redigere i ett stykke spill film som viser noen av dine ferdigheter i aksjon. I den siste delen, sier litt om arbeidet ditt engasjement, sportsånd og mål.
Fem.
Besøk college og se en kamp, introdusere deg selv til treneren og laget i person. Vis din interesse og entusiasme i høgskolen. College trenere er oversvømt med rekruttering plikter og fastspent med budsjett begrensninger . . . hvis du går til dem med den informasjonen de trenger om deg, så du lagre dem trinn. Du kan få et utseende som ellers ville ha vært savnet på grunn av mengden av spillere en trener trenger å se.
Seks.
En annen måte å få deg selv lagt merke til er ved å melde deg på en av de speidet tjenester i ditt område. Nasjonal Scouting Report er den mest kjente og finnes på nettstedet www. NSR-inc. com. De samle informasjonen i en slank profil for trenerens å bla gjennom raskt og enkelt. Det er en gratis tjeneste til trenerne slik at de sjekker det ofte og er de avhengige av speidere i NSR til å utvikle verdt profiler for dem å vise. Det er en avgift for student-utøveren å bruke denne tjenesten, men hvis det parlays inn i et college stipend og Drea av bein en høyskole utøver, så er det verdt det.
7.

Til slutt . . . sette rimelige mål, starter søkene tidlig og være fleksibel med ditt valg av skoler. Det er et sted for deg å fortsette den sportslige karriere, og noen kan til og med være villig til å betale for det!

Tips og advarsler


 • Vær fleksibel
 • være vedvarende
 • være rimelig med høgskoler valg
 • Vær en god sport
 • være en god student!
 • NCAA trenere har retningslinjer som de må overholde med hensyn til når og hvordan de kontakte deg. Du kan stident-utøveren kontakte dem når som helst du ønsker. Du er i førersetet-bruke det til din fordel.


 • relaterte artikler


  å gå på ski i Valle Nevado, Chile
  hvordan å puste mens du svømmer bryst
  hvordan å skifte en tennisracket grep
  hvor å putte med en driver
  hvordan komme opp på en ski
  hvordan unngå hjernerystelser i fotball
  hvordan du kan bli en olympisk skiløper
  hvordan du justerer svømme briller
  hvordan å gjøre fremover strøk i kunstløp
  hvordan man kan kjøpe snowboard bukser