hvordan å treffe en backhand i tennis

hvordan å treffe en backhand i tennis

Alle kan lære å treffe en Backhand i tennis. Denne artikkelen forklarer nøyaktig hvordan å treffe denne viktige skutt for noen høyrehendte. Bare reversere trinnene for en venstrehendt person. Det er raskt og enkelt å forstå. Det kan være lang, men det er alt du trenger for å treffe en stor Backhand. Alt du trenger er en racket

trenger Du:!.
Tennis Racket
Tennis Ball.


en.
Først må du få riktig grep. Hold racketen slik at du ser på oktogonen i bunnen av racket. Racketen bør være vertikal-ikke flat. Vi vil kalle den øverste siden nummer en, og gå med klokken rundt for hver av de åtte sidene.
To.
Det er tre baser for støtte. Den første er basen av indeksen knoke. Plasser basen på knoke på side én (på toppen). Dette grepet kalles Øst og brukes for de fleste skudd. Du kan også plassere bunnen av knokene dine på side 8. Dette er de kontinentale grep, og brukes til å sette toppspinn på ballen.
Tre.
Den andre base for støtte er V som er dannet av tommelen og pekefingeren. Plasser som behagelig på side 7. Hvis du bruker kontinentale grep, din "V" kan være nærmere til side seks.
Fire.
Den siste, men absolutt ikke minst, er base for støtte hælen eller hånd. Plasser slutten av håndflaten din like ved enden av racketen. Ikke kveler racketen ved å sette den opp for høyt-som er for nybegynnere. Du har nå riktig grep.
Fem.
Neste du plasserer venstre hånd komfortabelt på toppen av høyre hånd. Hendene skal være svært nær hverandre, de kan litt touch.
6.
På dette punktet du vil snu sidelengs. Du vil trekke racketen tilbake slik at din venstre arm ligger tett inntil kroppen din. Det bør berøre din side. Basen av racket, hvor oktogonen er, bør vendt forover.
7.
Nå for swing. Du vil treffe ballen kvadrat-prøve å komme under den og løfte den opp over nettet. Utvid racketen fram som du treffer ballen og følge gjennom. Break albuen som du følger gjennom slik at når du er ferdig med svingen, vil racketen være over skulderen og oktogonen vil stå overfor den samme måte som det gjorde før slaget.

Tips og advarsler


 • Hvis du begynner, anbefaler jeg at du bruker Eastern grep. Dette er mye lettere å starte med. Du kan gradvis endre til en kontinental grep.
 • Vennligst pass på at det er nok plass for deg å svinge racketen. Også hold det tett og ikke svinge for hard.


 • relaterte artikler


  hvordan å feste en golf bag til en golf cart
  hvordan høydehopp
  hvordan du velger en ski leir
  hvordan du får din partner til golf
  hvordan å leie en snowboard
  hvordan unngå sykkel bil kollisjoner
  hvordan man kan kjøpe street basketball joggebukser
  hvordan starte i bueskyting
  hvordan bli college bryting uten erfaring
  hvordan man kan kjøpe en brukt golfbil