hvordan å skyte en rifle i konkurranse

hvordan å skyte en rifle i konkurranse

Det første trinnet for å oppnå skyting nøyaktighet er å lære hvordan å la rifle punktet målet naturlig. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg i å oppnå en høy grad av nøyaktighet på skuddlinjen
en
. . Gjør deg kjent med 3 vinkler som er mest brukt i konkurranser-utsatt, kne og stående. Prøv å få hendene på en US Army manual på fotografering, siden det har den klareste instruksjonene på riktig posisjon.
To.
Sett på alt utstyret du bruker for konkurranseskyting, inkludert jakke, støvler, håndleddstøtten, briller, slynge (med mindre skyting i stående stilling) og hørselsvern, og fortsett til en posisjon på skuddlinjen.

tre.
Anta en behagelig stilling og sjekke synet visningen. Hvis målet ikke er i sikte linje, justerer hele kroppen og grep slik at rifla er naturlig peker nærmere målet. Re-justere stillingen til synet visningen naturlig peker i sentrum bullseye av målet. Nå er du klar for praksis skudd.
Fire.
Sjekk siste sikte posisjonen til rifle. Fronten syn bør være på linje med bullseye og som du puster den skal bevege seg fra over bullseye på en full pusten, til litt under bullseye på utpust. Slow pusten din og se om fremsikte ringen er rett på bullseye nær midten til slutten av puster din. Hvis den ikke, gjøre små endelige justeringer i din posisjon.
Fem.
Ta 1 eller 2 tørr-avfyrt skudd på praksisen oksen, for å sjekke timingen mellom puster din, det optimale synet bilde og din utløse klem. Styr puste, slik at du kan holde synet bildet nær optimal for et sekund eller mer. Nå brannen litt øvelse skudd. Hvis din første to eller tre skudd er bra, gå rett til den første kampen bullseye.
6.
Øv timing pusten å vite når målet bildet vil være optimal, og timingen din utløse klem å skje på samme øyeblikk. En alternativ metode er å øve redusere pust og bevegelser til et minimum, og prøv å holde synet bildet stødig mens du klemmer av skuddet. Denne metoden er utbredt blant konkurranse skyttere, men tidspunktet metoden kan fungere bedre for deg, så prøv begge teknikkene.

Tips og advarsler


 • Dry-firing er veldig nyttig for å bedre timing på avtrekkeren klem, fordi det er lettere å kjenne nøyaktig når tennål utgivelser uten lyd og rekyl fra kassetten går av.
 • Hørselsvern er helt avgjørende når avfyre et gevær, selv om det er 0. 22 kaliber, spesielt innendørs der lyder gjenlyd.


 • relaterte artikler


  hvordan unngå hjernerystelser i fotball
  hvor å putte
  hvordan å synke side hill putts
  hvordan planlegge en golf tur i kent
  hvordan å konkurrere i diskos kaste
  hvordan man kan kjøpe svømming beskyttelsesbriller
  hvor å avgjøre om seiling er noe for deg
  hvordan å tilpasse en tennis racquet
  hvor å fastsette tight sykkel kjettingløkker
  hvordan å lage en plate golf tee pad