hvordan å kurere Shanks i golf

hvordan å kurere Shanks i golf

Det mest frustrerende skutt i golf! Det finnes en rekke årsaker til Shanks, og til og med golfklubben kan føre dem. Lær noen nye teknikker for å fikse Shanks

Du trenger:.
Riktig montert klubber
En papp golfklubb boksen.
En lia.
Kanskje en pro.
En litt fantasi.


en.
En shanked skutt i golf er når hosel (den delen som fester akselen til clubhead) møter ballen i stedet for clubface. Det kan være forårsaket av flere ting: feil swing banen, dårlig balanse, dårlig tilpasset klubber, eller dårlig undervisning.
to.
Start ved at det passer for dine klubber sjekket av en pro. Hvis løgnen vinkelen er for oppreist, er akselen for stivt, er klubben for lys, er hodet design feil, eller klubben er for lang eller kort, kan alle føre Shanks fordi du kompensere for hver feil angivelse.

tre.
Mer aksling er forårsaket av klubber som er for stive og altfor oppreist i løgn vinkel. Få disse to spesifikasjonene montert og som vil ta seg av 60% av problemet
4
Swing bane:. . Hvis du tenker på baksiden av ballen, kan svinge banen enten komme fra innsiden eller utsiden å produsere en shank. Ansiktet kan være åpent eller lukket.
Fem.
Plasser pappesken ca 5 inches utenfor ballen sikte på langs mot målet og ballen generelt sentrert langs lengden av boksen . Lag et par myke svinger og traff et par baller uten å treffe boksen
6
Med påfølgende skudd, flytte ballen litt nærmere boksen til din køllehodet er ca 1 -. . 2 inches fra boksen. Ditt mål er å slå ballen uten å treffe boksen og re-tog swing banen.
7.
I en annen teknikk, finne en åsside der du kan treffe baller enten på golfbanen eller på en driving range. Som du møter ballen, legg den i en skråning slik at den er over føttene.
8.
Bruk en 7 jern og mykt traff noen skudd med saldoen mot hælene, er forsiktig ikke å falle ned. Dette vil gjøre svinge omdreining rundt skuldrene stedet oppreist over nakken din. Pass på at du sikter der du ikke vil treffe ballen mot noen i alle retninger, og la for ballen å gå generelt til venstre.
9.
Neste gå tilbake til nivået bakken og prøve å duplisere i lia, mykt treffer ballen enten rett eller venstre. Bruk boksen hvis nødvendig. Som du setter opp, få balanse av ballene dine føtter og sentrer det over buer, eller legg den mot hælene. Vær forsiktig med å fange saldoen så du ikke faller ned.
10.
Hvis du forstår swing fly, en mer oppreist flyet har mer tendens til skaft enn en flat swing flyet. Endringen i balansen er beregnet på å få en flatere sving flyet.
11.
Hvis klubben din er på feil, trenger du en clubfitting. Hvis swing banen er feil, boksen og /eller en åsside vil hjelpe deg å re-trene swing.

Tips og advarsler


 • Flatere løgn vinkler hjelp , men hvis køllehodet er for flat kan du kompensere og shank det uansett.
 • Hvis klubben din ikke passer ordentlig, vil det påvirke din swing. Se en pro for en leksjon og sjekk det passer for din klubber.
 • Noen proffene tror ikke golf klubben kan være problemet, men denne holdningen er i endring. Hvis pro ikke sjekke ligger vinkler på virkningen på en løgn bord så de ikke kan fortelle deg at klubbene passer ordentlig. Finn en annen pro . . .


 • relaterte artikler


  hvordan bli en jeger jumper forening
  hvordan å introdusere barn til seiling
  hvordan du rengjør fotball cleats
  hvordan bli en hockey dommer
  hvordan å ro et shell
  hvordan å fylle bensin i løpet av en triathlon
  hvordan trene golf swing med en enkelt verktøy
  hvordan du velger drag-racing dekk
  hvordan å bedømme hastigheten på putter
  hvordan hvordan ikke å bli motbydelige på pickup basketballbanen