hvordan å forberede for ungdomsfotball

hvordan å forberede for ungdomsfotball

Slik at barnet ønsker å spille litt fotball. De fleste unge programmer utdannet fra flag å kontakte fotball rundt alder av åtte. På dette punktet kan du begynne å lete etter et program som vil hjelpe barnet ditt opphold fysisk aktiv, lære nye ferdigheter, praksis teamarbeid og bygge selvtillit .
en.
Sørg for at det er barnet ditt, ikke du, som er interessert i å spille fotball. Han vil ha mer gøy hvis det er hans egen lidenskap.
To.
Oppmuntre god ernæring (og masse vann), daglig mosjon (tur som hund) og nok søvn hjemme (9 til 12 timer i natt).
tre.
Sjekk alt utstyret. Hjelm og polstring bør være tettsittende uten å være sammentrekkende. Sko bør være brutt i før praksis begynner. Har ekstra munn vakter på hånden.
Fire.
Arbeidet med å styrke øvelser, men glemmer push-ups. Gjøre ting mer moro ved å ha Bear eller Crab løp. For bjørnen gjennomgangen, er barnet racing på alle fire. Som en krabbe, er han også på alle fire, men vender opp.
Fem.
Sett opp en hinderløype i hagen din ved hjelp av rokkeringer, hoppetau og kjegler. Dette kan jobbe med koordinering, hurtighet og styrke alle på samme tid.
6.
Vis barnet ditt hvordan du kjører fort ved å løfte beina og øke sin omsetning. Sporet kan være et morsomt sted for barna, fordi de lett kan måle sine prestasjoner som deres fitness øker.
7.
Det er ingen erstatning for vanlig praksis. Basic ball-håndtering ferdigheter (fangst og kaster på ulike vinkler) vil bygge koordinering og grep.
8.
Hold ting lett og livlig. Det er en lang vei til NFL og det er ingen grunn til det bør ikke være en morsom reise

Tips og advarsler


 • Oppmuntre en viktig ferdighet:. Teamwork-i hverdagen-for å koordinere hagearbeid, rydde opp leker eller planlegger en fest.
 • Få en sjekk-opp fra helsesøster eller lege før det utføres ny fysisk aktivitet.


 • relaterte artikler


  hvordan du fullfører en flytende plattform
  hvordan du kjører i et pulver puff løp
  hvordan å kjøpe en catcher er mitt
  hvordan å score en runde robin
  hvordan hæl og tå en manuell girkasse for ett drag race
  hvordan du kan tjene Cy Young-prisen
  hvordan å kjøpe svensk briller
  hvordan å praktisere golf etikette
  hvordan å trene for en sykkel sprint løp
  hvordan vi kan forbedre en golf swing