hvordan å be om galopp

hvordan å be om galopp

Å be en hest for å galopp og plukke opp den riktige ledelsen kan være en svært utfordrende bragd hvis det ikke gjøres riktig. Det kan bli enda mer utfordrende hvis hesten har dårlige vaner, er uten utdannelse eller hvis dyret er ubehagelig i en bestemt retning. Selv galopp er en høyere hastighet gangart, er det å bli spurt etter i en samlet måte
en

Varm opp hesten på skritt og trav i begge retninger. Vær sikker på at hesten er å lytte til beinet, hender og kroppsvekt.
to.
Bring hesten ned igjen til gå og føle bevegelsen av kroppen sin med begge bena.
tre.
Bestem hvilken retning du skal spore. Fra dette punktet, begynner å presse hesten din kropp inn din utenfor benet som du spaserer. Din innsiden Benet skal være på gjorden og utenfor benet skal flyttes tilbake litt videre med en lun følelse mot hestens mage.
Fire.
Løft inni hånden litt, som betyr 1 /2-1 cm av hestens hals.
fem.
Fortsatt skyve over med innsiden av beinet på gjorden, nå ta ut benet og trykker hardere inn i siden av hesten. Det skal føles som du løfter hesten og skyve den frem til sin foran innsiden av beinet for å få den riktige ledelsen.
6.
Følg hestens munn med hendene som hesten begynner å få mye oppmerksomhet. Noen ganger, spesielt første gang spurte, en hest vil litt trav før rørt en galopp. Hvis du ikke følger hestens munn med å gi albuen, er det som å kjøre en bil med en fot på gassen og en fot på bremsen. Både bilen og hesten vil ikke gå videre.
7.
Når du har plukket opp galopp med riktig bly, begynner å telle rytmen. For å støtte denne rytmen, holde en koselig følelse med beina på hestens side, ellers kan hesten bremse ned og trav. Telle en rytme holder også hesten fra å gå for fort. Husk en galopp er en samlet gangart.

Tips og advarsler


 • Øv dette på en erfaren hest før du prøver det på en yngre hest eller en med problemer. På den måten rytter og hest kan lære så enkeltpersoner om riktig galopp avganger.
 • Prøv ikke å bli frustrert hvis det er første gang galopperer. Det handler om følelse, og øvelse gjør mester.
 • tur aldri alene.


 • relaterte artikler


  hvordan å leie softball batting merder
  hvordan å fikse lekkasjer i idrett baller
  hvordan mohawk øvelse i kunstløp
  å organisere et gjørme volleyball turnering
  hvordan å følge UEFA Champions League
  hvordan å jamme en bredt mottaker
  hvordan bli en baseball oppmann
  hvordan å gynge i fekting
  hvordan du velger gymnastikk grep
  hvordan danne en hundeslede team