hvordan du kan virkelig forbedre putting i golf - no kidding

hvordan du kan virkelig forbedre putting i golf - no kidding

. God sette handler om å være optimistisk, noe som gjør en god myk slag, og kontrollere avstanden

trenger Du:
En putter
. 6 golfballer.
en putting green.
et åpent sinn.
tålmodighet.


en.
I putting, er du åpenbart prøver å rulle ballen, og gjør det med riktig retning og avstand. Du vil bli overrasket over å finne hvor ofte den spretter. Se andre putt og se om ballen spretter umiddelbart, eller om den ruller som det kommer av forsiden.
To.
Start med å gå til en del av puttinggreenen uten hull rundt. Ikke bruk et mål. Bruk ca 6 baller slik at du slipper å bytte hver gang. Bla gjennom andre forklaringer for akseptert posisjoner, men vet at komfort er viktig når du setter opp. Generelt skal ballen plasseres til venstre for sentrum, eller nærmere målet ditt side foten
3
En rask notat -. . Jo bedre putteren passer deg, jo bedre du kan putte . Se link på slutten for mer informasjon . . .
fire.
Bevegelsen skal være veldig myk og rytmisk, slik at du kan knapt føle ballen når putteren gir effekt. Prøv å gjøre backswing og følge gjennom omtrent like langt, eller litt lengre i følge gjennom. Du må ikke truffet, stikk, slag eller trykk på ballen når du gjør en putting slag.
Fem.
Som du prøve dette, se på ballen som den forlater putter. Er det spretter eller rulle? Den mer "hit" eller "trykke" du bruker, jo mer den spretter. Den mykere det er, jo bedre ruller.
6.
Å få ballen gå lenger, ikke treffer det vanskeligere. Bare ta en lengre sving. Prøv å gjøre det føles myk hver gang.
7.
Nå finner et hull du kan putte til fra ca 10 meter unna. Ikke bekymre deg om ballene går i. Tenk om lengden på hjerneslag-hvis ballen gikk forbi hullet ditt slag var for lang, og hvis ballen ble kort av hullet slaget ble for kort. Ikke prøv å treffe ballen hardere eller mykere. -Det bør alltid være myk
8
Nå, lukk øynene og prøve det. . Lytt for virkningen og tenke på hvordan det føles. Du vil bli overrasket over hvordan noen mennesker faktisk putt bedre med øynene lukket! Dette er en flott metode-prøv det med barna også. .
9
Avstand kontroll kan godt være viktigere enn mål-de fleste mål litt bedre enn de kontrollerer avstand. Etter ca 20 putter, gå ca 7 skritt fra hullet (ca 20 fot) og prøv igjen. Å få ballen gå lenger, gjør din swing lenger. Prøv vekslende: en putt med åpne øyne og en med øynene lukket
10
Avstand kontroll er om hvor lenge du svinge putteren, ikke om å endre hvor hardt du treffer ballen. . Hvis du er 60 fot bort og trenger å svinge putteren siste kne-høy, selv til midjen høy, er det helt greit. Ikke slå ballen hardere, la lengden på swing gjøre det gå lenger.
11.
Nå, begynne å være optimistisk faktisk gjøre putt. Det spiller ingen rolle hvor du er på den grønne-3 meter eller 60 meter-har du de samme sjansene for å gjøre putt: 50-50. Det er enten går i eller er det ikke. Ditt mål er å faktisk få ballen gå i hullet, ikke sant? Det er ikke rom for realisme her, fordi du spiller et spill. Vær optimistisk: spille et spill med sinnet ditt også, og prøver å gjøre hver putt GO IN THE HOLE.
12.
Hvis ballen ikke går i, ikke klandre deg selv. Det er mange feil i gresset som kan føre ballen til å gå av linjen. Fortsett med optimisme, og du vil bli trygg. Fortsett med kritikk selv og du vil bli negativ og ytelse vil lide.
13.
I kanskje ingen andre spillet er tålmodighet så viktig. Utålmodighet svekker læring. Golf belønninger pasienten.

Tips og advarsler


 • Det er tilpasset montering tilgjengelig for puttere. Dette er relativt nytt i golf, men det er veldig nyttig. Du kan monteres for lengden, løgn, leder design, grepet design og størrelse, og selv hvor mange linjer det er på putter hodet.
 • Mange butikker har en liten grad av putteren passer, for eksempel riktig lengde, men hver brikke er viktig.
 • Hvis den eneste av putteren din ikke ligger flatt på bakken når du setter opp, vil det være vanskeligere å kontrollere hva ballen gjør. Dette kalles løgn, og det kan bli endret på noen puttere. Hvis ligge på en putter ikke kan endres, så vil du ha problemer med fokusering og rulle ballen.


 • relaterte artikler


  hvordan å sjonglere som Ronaldinho
  hvordan man kan forebygge skader når du kjører
  hvordan å lære innendørsfotball regler
  hvordan å gjøre crossover fotball trick
  hvordan å delta på leiren olympia junior golfakademi
  hvordan du gjør en tidtaker i ishockey
  hvordan finne et aking klubb
  hvordan du har golf etikette
  hvordan å passe en hockey hjelm og bur
  hvordan du bruker treffet en måte polet