hvordan å bekjempe en hai

hvordan å bekjempe en hai

En av de enkleste dagene jeg har hatt som badevakt var den dagen at en hai ble oppdaget av Revere Beach. Min partner og jeg byttet på nærmer alle badegjestene i vannet fortelle dem at vi ikke var for at de må forlate havet, men vi trodde de ville gjerne vite at en hai hadde blitt oppdaget. Det var den eneste gangen i mitt liv at jeg så folk forsøker å gå på vannet da de flyktet havet
en.
Vær realistisk om risikoen din. Takk til filmer som «Haisommer" og "Open Water" vår frykt for hai angrep er langt ut av forhold til sannsynligheten sin. I tretti år å leve på Venice Beach, har jeg sett bare én, offshore mer enn en mil. Langt flere mennesker dør i USA av lynnedslag enn hai angrep. Men hvis du finner deg selv å møte en hai, husk at du ikke kan grunn med det. Selvfølgelig kan du være heldig, og det er bare bading opp til deg fordi det er nysgjerrig og vil snart snu seg.
To.
Kjenn slags hai angrep. De i utgangspunktet bryte ned i tre kategorier. Den klassiske sirklende angrepet er kjent som brak og bite, der haien nudges du først før han returnerte til chomp. Dette er den som gir deg den beste sjansen til å forsvare deg selv. Sneak angrep og slo, og løper gir ingen advarsel. Hvis du blir truffet, ikke anta at haien vil kjøre off. Hvis det liker hvordan du smake, være forberedt på å forsvare deg selv.
Tre.
Hvis en hai tilnærminger tett, slå tilbake, helst med noe annet enn et lem, som et surfebrett, kamera, svømme fin, noe å treffe hai øyne eller gjeller som er de områdene mest følsomme for smerte. En dykkeinstruktør gang fortalte meg hvordan han kjempet seg en hai med et raskt spark til snuten sin selv i dag nesen er rettet bare hvis du ikke kan nå flere sårbare områder. Hit gjentatte ganger. Sharks er rovdyr, og som bøller foretrekker å plukke på mer forsvarsløse byttedyr. Hvis du skader en hai, kan den tilbake for en enklere offer.
Fire.
Carry en hai pinne. I motsetning til bjørn spray, som ikke vil la varig skade, er en hai stikke et skytevåpen bestående av et rør med et kammer for en patron og tennål. Kammeret har en enkelt runde, oftest brukt av en . 357 Magnum. Enheten vil fyre av når du tar kontakt med en hai hud, viktig fordi kulene ikke reise langt i vann. Ammunisjonen skal være vann impregnert med lakk før bruk.

Tips og advarsler


 • Den beste måten å overleve et haiangrep er å unngå det på forhånd.
 • Sharks foretrekker solo svømmere til de i grupper.
 • De er tiltrukket av lyse flashy objekter, så la de smykker av når du svømmer, eller gå for en kjedelig ferdig se om du er timingen din svømmer. Sharks se kontrasten bra så unngå prangende badedrakt.
 • Hvis du liker lange havet svømmer, venture ut forbi surfe linjen svømme så parallell til land i stedet svømme ut en lang vei. Sharks foretrekker dypere vann og en parallell vei vil gjøre det lettere å komme tilbake hvis du skulle dekk eller bli angrepet.
 • Ikke svøm i grumsete vann der en hai sanser har overtaket.
 • Ikke svømme hvis du er blødning eller mensen. Sharks kan lukte blod.
 • ikke svømme i skumringen eller om natten når haiene liker å spise.
 • Unngå bading i områder hvor haier kunne finne fisken å spise. Sjøfugl eller fiskeren er et tegn på at agn fisk er aktive.


 • relaterte artikler


  hvordan du kjøper baseball pitching hjelpemidler
  hvordan å kaste ballen i en tennis swing
  hvordan du får et spark straffespark i ishockey
  hvordan pitch en sirkel changeup
  Slik bolle spinner stil
  hvordan å oppleve gledene ved whiffle ball
  hvordan spille futsal
  hvordan bli en nådig taper
  hvordan å gjøre crossover fotball trick
  hvordan man skal forstå bryting holder