hvordan å pendle til college på sykkel

hvordan å pendle til college på sykkel

Med det hektiske tempoet i livet i dag kan det være vanskelig å finne tid til trening. Vel en måte er å sykle til skolen. For ikke å nevne det kan hjelpe deg å holde av "førsteårsstudent 15. " Her er noen tips om hvordan du kan spare gass penger, få litt mosjon og pendler til college med sykkelen din

Du trenger:.
Bike
. Sykling utstyr.


en.
Kjøp pålitelig utstyr og sykkel utstyr. Det er viktig å sikre at du har det rette utstyret til å pendle til college ditt. Dette inkluderer en sykkel i god stand, hjelm, sykling hansker og puter (i tilfelle av et fall), en sykkel reparasjon kit (i tilfelle av et flatt dekk) og førstehjelp kit.
to.
Finn en leilighet eller bolig innenfor 10 miles på campus din. Du ønsker å være sikker på å stille opp til klasse uthvilt og avslappet, så lagre den 75 kilometer lange turen for helgen. Vær sikker på at du finner bolig innen en rimelig avstand til campus.
Tre.
Kart reiseruten til campus. Før du hopper på sykkelen din, ta deg tid til å kjøre til campus og bruke kilometertelleren til å dobbeltsjekke det kjørelengde. Også være sikker på at det er tilstrekkelig plass for deg på veien og at veien velkommen seg for sykling (en 3-felts motorvei er trolig ikke en god idé, og kunne til og med være ulovlig). Hvis det er tilfellet, finner en alternativ rute på baksiden veier.
Fire.
Gjør et par testkjøringer. Ikke bare hoppe på sykkelen din første kursdag. Se hvor lang tid turen tar på sykkelen din og sjekke ut hvor lang tid det tar deg å pendle til bygningene på universitetsområdet. Også omfanget ut sykkelen stativer der du kan låse opp din sykkelen.

Tips og advarsler


 • Bike til klassen med venner. Det er en flott måte å holde seg i form og ha det gøy under turen.
 • Bruk lyse farger og installere et lys foran på sykkelen din hvis du planlegger å sykle i mørket.
 • Ha en plan i tilfelle det regner. Selv om du ikke eier en bil, spør en av vennene dine for en tur i tilfelle dårlig vær slik at du ikke la deg selv kort for en tur til klassen.
 • alltid følge alle trafikk-signaler og Bruk skikkelig sykling håndsignaler mens du sykler.


 • relaterte artikler


  hvordan å kjøpe en baseball pitch målet og tilbake combo netto
  hvordan å følge fekting blogger
  hvordan å gli inn i andre base
  hvordan å kjøpe en kickboxing racquet
  Slik praksis i en batting bur
  hvordan Psych ut motstanderlaget baseball team
  hvordan du rengjør rust fra sykler
  Slik ringer du en teknisk foul i basketball
  hvordan starte surfing
  hvordan å undervise svømming