hvordan å lage en sykkel høres ut som en motorsykkel

hvordan å lage en sykkel høres ut som en motorsykkel

Dersom din beste venn akkurat fått en Harley, og du fortsatt på en Schwinn, kan du i det minste gjøre sykkelen din høres litt ut som motorsykkel henne. Selv om du ikke vil lure noen til å tro at du er virkelig en motorsykkel som kom ned på gaten, vil du få noen tilfredsstillelse fra å være et minst litt høyere enn gjennomsnittet sykkelen. Les videre for å lære mer
en.
Clip en plastbelagte spillekort til hjulet ramme med klær pin. Vær sikker på at kortet kan berøre eikene å gjøre støy ønsket. Bruk minst to kort, ett festet til hver side, for ekstra lyd. Finn kortene som matcher fargen på sykkelen din og bruke en matchende metall klipp for å skjule det godt.
To.
Kjøp en Spokester, et lite stykke plast koblet til en plastdelen som klemmer over rattet gaffelen. Når du fester Spokester til sykkelen din, må du kontrollere at plasten kommer i kontakt med snakket. Legg mer for mer støy. Hvis du vil at støy til å opphøre, slå padle vekk fra eikene til den ikke lenger kan kontakte dem
tre.
Bruk mobiltelefonen og en spesiell, liten datamaskin festet til sykkelen din til å lage en motorsykkel lyd. Maskinen er tilgjengelig via Sound of Motion, og du kan også spore data om turen din.
Fire.
Praksis si "Varoom, Varoom" før du har en grundig troverdig støy. Som du Sykle si det på toppen av lungene dine. Folk kan stirrer, men hvis du kan bildet selv kjører en Harley, det gjør det så troverdig, om bare for deg.


relaterte artikler


hvordan rebound i rullestol basketball
hvordan å kle for fjellklatring
hvordan bli en fjellklatring guide
hvordan fange en screwball
fjellklatring utstyr
å gå på ski i Valle Nevado, Chile
hvordan du velger et baseball camp
hvordan du returnerer et spark i flagg fotball
hvordan du får rekruttert av et college fotball
Listen over utstyr for fjellklatring