hvordan du får rekruttert av et college lag i rifle

hvordan du får rekruttert av et college lag i rifle

Medlemmer av high school rifle lag mange ganger drøm om å gjøre college rifle team. Enda mer av en drøm for mange er å bli rekruttert blant høgskolens rifle team. Ved å delta i egenreklame, idrettsutøvere øke sjansene for å bli rekruttert. Les videre for å lære mer
en.
Hold artikler fra aviser. Eventuelle artikler om personlig eller team prestasjoner er hjelpsomme. Disse artiklene gi upartisk innblikk i college rekrutterere.
To.
Lag en samling av video fra trening eller konkurranse som fremhever utøveren ferdigheter. Sende flere videokassetter ville være overbelaste en rekrutterer, så velge og vrake bare positive høydepunkter å bli sett.
Tre.
Få trenere til å skrive anbefalingsbrev. Recreational eller videregående skole trenere kan skrive disse brevene. De bør være positive, og fokusere på de ferdighetene som utøveren har for å hjelpe gjøre ham lykkes på høgskolenivå.
fire.
Returnere og all informasjon som kreves ved høgskoler raskt. Dette gjelder for trenere og utøvere. Hvis en høyskole ber om informasjon fra utøveren eller trenere, er de vanligvis vurderer utøveren for rekruttering. For å øke sjansene for å bli rekruttert, bør informasjonen bli returnert i en betimelig og profesjonell måte.
Fem.
Delta på noen leirer eller konkurranser arrangert på høgskolen. Også noen arrangementer sponset av høgskolen er en fin måte å bli lagt merke til. Mesteparten av tiden, trenerstaben for høgskolen rifle teamet er ansvarlig for leirene eller konkurranser. Dette er en god tid å gi et positivt inntrykk på trenerne og rekrutterere.
6.
Ha en god holdning. Attitude er en svært viktig faktor når rekrutterere ser etter mulige idrettsutøver rekrutter. Vise god sportsånd ved enhver anledning.


relaterte artikler


hvordan du handler for wakeskates
hvordan å skifte en tennisracket grep
hvordan du bruker en Wavemaster bag for boksing
hvordan du finner en snowboard holdning
hvordan du installerer en sykkel kurv
hvordan kart løp
hvordan road sykkel i vinter
hvordan spille egenutført basketball
hvordan gjennomføre en 1-on-1 basketball turnering
hvordan man skal utforme et flagg fotball forsvar