hvordan snowboard med fjellklatring støvler

hvordan snowboard med fjellklatring støvler

Går inn i backcountry eller off piste er økende interesse blant ivrige skiløpere og snowboardere. Mens Alpine Touring og Telemark ski (også kjent som ski fjellklatring) har vært standard i noen tid, er snowboardere nå inn i backcountry med nytt utstyr som sine to fettere planke. Snowboard fjellklatring krever endret utstyr og kunnskap. En viktig del av utstyret er støvelen. Ved hjelp av en solid par fjellklatring støvler til snowboard hjelper komme inn i backcountry og opp og ned fjellet. . Bruk av disse støvlene med en snowboard krever litt kunnskap og forståelse for hvordan de utfører

trenger Du:.
Snowboard og låsing snowboard bindinger
Fjellklatring støvler.


en.
Start ved å få en skikkelig par godt passer fjellklatring støvler. Å gå til en topp fjellklatring og klatring butikk og ha en kunnskapsrik butikk ansatt passer støvelen er nøkkelen. Moderne fjellklatring støvler er laget av enten hard, Roto-plast for skallet, med en high tech skum liner, eller lær overdeler og hard gummi Rands. Hvis du er vant til å gå snowboard støvler, vil klatring støvler føler meg veldig stiv og vanskelig. Før du drar inn i backcountry, tar tid å ha på og gå i støvlene for å få dem brutt i og få følelsen av støvelen.
To.
Etter innkjøringsperiode, plass snowboard på gulvet hjemme og praksis låse fjellklatring støvler inn i låsbare snowboard bindingene på brettet. Juster bindingene tilsvarende slik at du får riktig passform og tetthet av bindende. Som klatring støvler vil tendere til å være litt smalere enn snowboard støvler, kan bindingene må strammes.
også merke, den eneste i fjellklatring støvler er mye hardere og tøffere enn den snowboard boot. Dette kan føre til glidning når is og snø akkumuleres i sålen på fjellstøvel. Bli kjent med denne følelsen, og hvordan det vil påvirke komme inn bindingene, og hvordan å slå ut snø og is før knipser inn bindingene.
Tre.
Nå som du er vant til følelsen av støvelen og bindinger, er det på tide å dra til fjellet. På toppen av oppstart av sporet opp, og før nedstigning din, slå ut den akkumulerte snø og is fra sålen på støvelen, låsen i bindende, og gjør deg klar til å gå ned bakken. Den fjellstøvel vil være mye stivere enn snowboard boot. Dessuten vil fjellstøvel ikke har så mye av en fremoverlent "cant" og vil kreve en ny kjørestil. Sette en fremover lean i holdning uten fordelen av en fremskutt skrånende fra støvelen er nødvendig. Vær nøye med å plassere dominere foten fremover, og holde lean kommer fra midten av torso og hofter. Bruk knærne bare å svinge og ta en kant av brettet.
Fire.
Din ridning vil bli andre natur i klatring støvler etter en joggetur eller to. Det er en justering fra snowboard støvler. Bruk stivhet på støvelen for å ta kantene ved å inngå slår ikke av ankelen eller slutten av boot, men ved å kjenne på stivhet av ankelen og samordne den med beinet og kneet kroppen engelsk.
Fem.

På bunnen av bakken, løsne beslag av bindingene og gå ut. Før du begynner en annen trek opp på fjellet, løsne stropper eller spenner på klatring støvler for å oppnå tilstrekkelig sirkulasjonen i foten. Når du er på toppen, tar tid skru dem ned før stepping tilbake i bindinger for et annet kjøre ned bakken. Trails. com har et godt utvalg av fjellklatring støvler hvis du er shopping og klar til å gjøre hoppe til backcountry.

Tips og advarsler


 • Uansett støvler slitte , før du tar turen inn i backcountry, ta et skred klassen og vet hvordan å bruke og bruke et snøskred beacon, probe og spade.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear
  hvordan bli en fjellklatring guide
  hvordan starte fjellklatring
  om fjellklatring
  hvordan å kaste en gyroball
  hvordan vekt-trene for fjellklatring
  hvordan å kaste en ball scuff
  fjellklatring utstyr
  hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring
  hvordan snowboard med fjellklatring støvler