hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring

hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring

Lyst til å komme i gang med innendørs klatring? Foruten å være en flott trening, lærer innendørs klatring problemløsning ferdigheter, oppfordrer teamarbeid, og bygger tillit. Takk til alle disse fordelene, sporten appellerer til et bredt publikum. Og takket være sin popularitet, er det lett å komme i gang med innendørs fjellklatring

Du trenger:. .
Klatre leksjoner
fjellklatring gear.


en.
FINN A GYM. For å komme i gang med innendørs fjellklatring, må du først finne et klatresenter. Gjør et Google-søk etter "innendørs fjellklatring gym" og inkludere byen i søkeordene.
To.
STUDY. De fleste treningssentre vil kreve at du tar en innledende opplæringsleksjon før du begynner å klatre. Ikke balk på disse leksjonene: klatring er ansett som en ekstrem sport, og de profesjonelle lærer deg alt du trenger å vite slik at du er trygg. Selv om intro leksjonen er valgfritt, ta det uansett. La en profesjonell lærer deg skikkelig klatring og Rappellering teknikk slik at du eliminere muligheten for en ulykke.
tre.
gir opp. Det neste du trenger for å komme i gang med innendørs fjellklatring er gear. Riktig fjellklatring utstyr er avgjørende for både ytelse og sikkerhet. Når du først starter ut, kan du leie utstyret fra klatresenter. Du kan være sikker på at du vil bli utrustet i riktig gir, siden de er leie det til deg. Men når og hvis du bestemmer deg for å gå videre og få ditt eget utstyr, ta kontakt med en profesjonell. Det finnes mange forskjellige typer rock klatreutstyr, og hver type er laget for en bestemt type klatring. Det utstyret du kjøper er en investering, og du vil være sikker på at det er optimalisert for dine formål.
Fire.
COME BACK FOR MER. Du skal se forbedring i innendørs klatring teknikk etter bare noen få økter. Og hvis du er bekymret for å bli kjedelig med innendørs klatring vegger, ikke bånd. Det er spesielt trent innendørs fjellvegg ruten settere som gjør en kunst og vitenskap ut av lage utfordrende baner. Klatring treningssentre vil regelmessig endre sin fjellklatring vegger for å være sikker på at klatrere opphold utfordret mentalt og fysisk

Tips og advarsler


 • Tro ikke at du kan bare vals i en innendørs klatring anlegget iført joggesko eller fjellsko. Du vil ikke kunne klatre i disse typer sko. Riktig fjellklatring utstyr inkludert sko er en viktig. Fjellklatring skoene er laget spesielt for å hjelpe klatrerne med klebrig gummisåler, en buet form, og en super tight passform.
 • Etter at du har vært klatring for en stund, kan du rampe opp vanskelighetsgraden på klatrer ved å prøve en stein klatrevegg med en brattere stigning. Jo brattere skråning, desto mer overkroppen styrke du har å bruke.
 • Det er viktig å kommunisere med partneren din i innendørs klatring. Jo bedre du kommuniserer, dess raskere vil du være i stand til å gjenopprette etter fall.


 • relaterte artikler


  hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring
  hvordan å kaste en gyroball
  hvordan å kle for fjellklatring
  hvordan starte fjellklatring
  hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear
  hvordan vekt-trene for fjellklatring
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å kaste en ball scuff
  hvordan bli en fjellklatring guide
  fjellklatring utstyr