hvordan du kan forbedre fjellklatring teknikk

hvordan du kan forbedre fjellklatring teknikk

Utfordringen å forbedre fjellklatring teknikken kan virke som en frustrerende affære. Du lurer kanskje på om din styrke og utholdenhet er mangler, eller om du enkle behov for å vurdere en utilbørlig klatring form. Hvis fjellklatring sysler føler at de har truffet en murstein vegg, fortvil ikke. Det neste nivået i rocke klatring vekst og utvikling kan være rett rundt hjørnet. Mens du jobber med å forbedre deg fjellklatring teknikken, får en plan og hold deg til det. En avslappet og effektiv syn på å forbedre din klatring ferdigheter vil hjelpe deg å fokusere treningen din innsats. Disse enkle tipsene vil gi deg en retningslinje for å forbedre dine klatrefjell ferdigheter

Du trenger:.
Sykkelbutikk
. Internett-tilgang.


en.
# 1 Keep Your Body Tight til Wall
Hvis du har problemer med å holde grepet, spesielt som musklene begynner å trøtthet fra klatring, strever for å holde kroppen ved siden av veggen eller klippen. Som et resultat, vil tyngdepunktet være lokalisert over mesteparten av kroppen din. Dette balansert fjellklatring teknikk vil hjelpe deg å lindre den kraften som blir virkar på grep ditt.
to.
# 2 Fokus på bena
Når fjellklatring, er det så lett å fokusere på armene som en kilde til styrke og stabilitet. I virkeligheten, beina er nøkkelen til å støtte vekten din. Den intense utviklingen av quadriceps vil hjelpe deg å vare lenger under en strabasiøs klatretur.
Tre.
# 3 Studer Route Før du begynner
Spenningen av tur er ofte så forfriskende at du kan glemme å nøye analysere ruten før du begynner å klatre. Arbeid på denne ene lille detalj kan forbedre din fjellklatring teknikk mer enn noe annet. Grundige forberedelser og oppmerksomhet til bakken, form og struktur av ruten vil hjelpe deg å kjøre kurset i stedet får kjøre deg.
Fire.
# 4 Strekk Før First Step
Trene og strekking før du begynner å klatre på veggen eller klippen vil eliminere muligheten for en anstrengt eller skadet muskel. Det vil være vanskelig å forbedre klatring teknikk hvis du sliter med å komme fra en skade. Yoga øvelser og strekker seg vil hjelpe løsne hoftene, rygg, armer, og bein før du begynner reisen. En planlagt strekker rutine vil arbeide underverk for din klatring teknikken.
Fem.
# 5 Finn Steder å Rest
Kontinuerlig belastning på kroppen din, både fysisk og mentalt , vil i stor grad påvirke klatring ytelsen. Det er viktig at du tar vanker pauser i løpet av en vanskelig klatre. Forbedre fjellklatring Forestillingen handler om å skape et sunt klatring rutine for kroppen din. Fredfylt bryter faktisk vil forbedre de samlede resultatene.
6.
# 6 Lær å Fall Korrekt
En av de mest stressende deler av en stein stigningen er muligheten av en farlig slip eller en katastrofal nedgang. For å unngå de skremmende tankene, praksis utvikle teknikken på en korrekt fall. Påståelig reaksjon på en glipp eller en potensiell fall vil holde deg på mål som du streber etter å forbedre klatring teknikken.
7.
# 7 Bruk Momentum å Gain Solid Ground

Som en pendel, kan momentum arbeid i din favør mens du jakter på en vanskelig klatre. Bruk armene som en sentral Balancing Point, og bruke det momentum av kroppen din til å få fast grunn. Forventer armene til å bære mesteparten av vekten er ikke praktisk eller effektiv.
8.
# 8 Practice Quick Flytter
Når du utfører presise bevegelser og forseggjort sekvenser som krever litt overkroppen styrke, forsøk å gå raskt gjennom sekvensen. Arbeidende og stalemating under en vanskelig klatre vil føre til at du mister av syne det store bildet.
9.
# 9 forbedre teknikken din ved å se på at andre
Læring fra andre høres ut som en enkel og overdrevet sannhet, men fordelene er uten sidestykke. Forbedre fjellklatring teknikken vil ha sine begrensninger hvis du streber etter å lære og gjøre alt på egen hånd. Andre klatrere har verdifull kompetanse og forslag som vil hjelpe deg å holde en sterk bevissthet om hva som fungerer best. I tillegg kan andre gjerne peke på noen små feil i din nåværende stil av fjellklatring.
10.
# 10 Klatre, klatre, klatre
Repetition alene vil hjelpe deg med å forbedre teknikken. Rock klatrere som har nådd master nivå har gjort det ved å klatre regelmessig de siste par tiårene. Mens du fortsetter å forbedre dine klatreferdigheter, vil du merke at din teknikk vil forbedre. Så, ikke gi opp når det blir litt klissete, og reim opp å klatre igjen.
I sammendraget, forbedre fjellklatring teknikken handler om å øke din kunnskap og forståelse av sporten. Riktig trening og en sunn livsstil vil også hjelpe med klatring sysler. Ikke bli skremt til å prøve nye ting og alltid holde og åpent sinn. Med bare litt ekstra tid og innsats, kan din neste nivå av veksten være like rundt hjørnet.


relaterte artikler


hvordan starte fjellklatring
hvordan vekt-trene for fjellklatring
hvordan du bruker fjellklatring gear
hvordan du kan forbedre fjellklatring teknikk
hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear
fjellklatring utstyr
om fjellklatring
hvordan bli en fjellklatring guide
hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring
hvordan å kle for fjellklatring