hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear

hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear

Fjellklatring er en spennende sport som krever en blanding av dyktighet og fysiske condition. Spesifikk utstyr er nødvendig for å bo trygt mens klatring på ditt lokale berghammer eller Sørsida av Annapurna. Du kan konstruere hjemmelaget rock-klatring utstyr fra forsyninger funnet på det lokale byggemarkedet. Denne artikkelen tar deg gjennom prosessen med å lage en sele ut av 3-tommers webbing og pitons fra lett å finne skrap metallplater. Du vil også finne ressurser til andre klatring utstyr, slik som sko, karabiner og tau.

Du trenger:.
3-tommers webbingScrap ark metalCarabiners Klatring ropeHand toolsGrinder

Sele


en
Wrap den 3-tommers. webbing to ganger rundt livet, slik at den ene siden lang og den andre kort, gjemt ved siden av midjen din. Dette vil fungere som beltet ditt, så passer det perfekt på hoftene.
To.
Ta den lange siden av webbing og pakk den en gang rundt det ene beinet, så bringe den opp gjennom midjen loop og ned til det andre benet, igjen innpakning det en gang. Disse etappe looper må passe akkurat stram nok slik at det ikke skli ned låret.
tre.
Bring slutten av webbing tilbake til andre løse enden av webbing som du gjemt inn i linning. Tie de to endene godt sammen med en firkant knute eller en figur-åtte knop. Knyt tauet eller karabiner inn sammenkoblingsbryteren looper gjort av hoftebelte og ben sløyfer ved klatring eller rappellering.

Pitons


en.
Legg ut et mønster på sheet metal som ser ut som en liten trekant (sider måler 1 "x 4" x 2 "). Dette vil være det Piton du pund inn i sprekker som ankere.
to.
Klipp pitons ut av metallplater og glatt alle overflater med vinkelsliperen. Pass på at små-spisse enden er skarp, da dette er hva som vil kontakte rock mest.
Tre.
Bor et 1,5-tommers hull i den største enden av Piton. Klips karabiner i hullene og sørge for at alle portene er pekte bort fra Piton kroppen, noe som åpner for renere klipp og tryggere faller.

Diverse


en.

Klatring sko varierer, men du kan lage din egen ved resoling en favoritt par joggesko eller støvler med klebrig gummi. Resole kits kan finnes på de fleste kjøpesentre og er enkle å bruke. Bare varme sålene på skoene over ovnen, trekk den gamle sålen av skoen, og plassere en ny en på toppen av den nylig smeltet lim. Du kan også legge mer lim på egen hånd for å sikre et sterkt grep.
To.
Purchasethe beste klatretau du har råd. Dette er det som holder deg fra å treffe bakken.
Tre.
Kjøp karabiner fra din lokale klatring butikken. Ikke skimp på disse, heller, da enormt stress vil bli plassert på dem. Størrelse dem i henhold til formålet: Hvis du er Rappellering med dem, få 3-til 4-tommers låsing karabiner, men hvis du bruker dem som plasserte beskyttelse, får 2,5 til 3,5-tommers nonlocking karabiner med enkel åpne porter <. br>

Tips og advarsler


 • Rock-klatring utstyr er billigere enn noensinne, så du kan også, men det du trenger til en detaljhandel.
 • Rock-klatring er farlig, og på ingen måte er denne artikkelen ment å gi råd eller anbefale å lage ditt eget utstyr. Bruk på egen risiko.


 • relaterte artikler


  å gå på ski i Brig, Sveits
  om fjellklatring
  hvordan vekt-trene for fjellklatring
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å kaste en gyroball
  hvordan å kaste en ball scuff
  fjellklatring utstyr
  hvordan starte fjellklatring
  hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear
  hvordan bli en fjellklatring guide