forskjellen i innendørs fjellklatring sko mot utendørs klatring sko

forskjellen i innendørs fjellklatring sko mot utendørs klatring sko

Den type klatring du gjør vil diktere hvilken type klatring sko du vil ønske å kjøpe. Innendørs klatring gym holder er store, så en ikke-stiv såle er et passende valg. Når fjellklatring utenfor, er en stiv såle skoen bedre for fargesmitte og kanting

Innendørs Klatring Shoe Fit

Innendørs klatring skoene passer så ligger de tærne nesten flatt i skoen tå boksen. En tøffel eller borrelås-style sko vil strekke seg etter få bruk for en behagelig avslappet passform.

Utendørs klatring Shoe Fit

Utendørs klatring sko passer perfekt med tå litt krøllet i skoen tå boksen. En lace-up, er skinn skoen foretrukket for tilpasset stramme som skoen strekker seg over tid.

Innendørs klatring Shoe Performance

Innendørs klatring sko er en lav-ytelse sko siden klatregrep i treningsstudioet er store. Den tøffelen og borrelås-stiler er lett å ta av og på i-mellom plasser eller stein problemer.

Utendørs klatring Shoe Performance

Utendørs klatring sko er høy-ytelse sko. Den tettsittende passform av en blonde-up stil sko er å foretrekke for kanter og svertet.

Resoling

For kostnadseffektivitet, bør både innendørs og utendørs klatring sko bli resoled gang eller to. Hver resole er en tredjedel av kostnadene for et par nye sko klatring.


relaterte artikler


hvordan å lage hjemmelagde fjellklatring gear
hvordan å kaste en ball scuff
hvordan å kaste en gyroball
fjellklatring utstyr
hvordan du bruker fjellklatring gear
forskjellen i innendørs fjellklatring sko mot utendørs klatring sko
hvordan komme i gang med innendørs fjellklatring
om fjellklatring
hvordan vekt-trene for fjellklatring
hvordan bli en fjellklatring guide