hvordan starte fjellklatring

hvordan starte fjellklatring

Lite annet kan gi deg den tilfredshet eller spenningen som klatring et fjell gjør. I denne artikkelen vil du lære hva slags klatrer du vil være og hva du trenger for å nå dine neste milepæl. Så les videre og du vil bli en fjellklatrer i kort tid

Du trenger:
gode sko /støvler
. sele.
karabiner.
tau.
nøtter.
hansker eller finger tape.
trinser.
oppadgående /nedadgående.
bolter og ankere.
ryggsekk /bag hale.
sikringsutstyr enheten.


en.
Først må du bestemme hvilke aspekt for fjellklatring du ønsker å prøve (vandring /trekking, is eller fjellklatring). Neste finne en skole, organisasjon, eller klatring gruppe. Det kan også være en fjellvegg på ditt lokale treningsstudio eller rec sentrum som du kan øve på for en liten avgift. Les å lære alt du kan om: trening og condition, alpin /ekspedisjon, buldring, fotturer og trekking, is og blandet klatring, fjellklatring, sikkerhet, og ferdigheter og teknikk. Tålmodighet er nøkkelen her, om du ikke ønsker å skynde seg ut for tidlig, og finne deg selv sittende fast mellom en stein og et hardt sted, eller verre. Her er bare noen få steder du kan begynne:
Klatreskole USA
Alpine Oppstigning Mountaineering School
Fred Hutchinson Cancer Research Center's The Climb to Fight Breast Cancer
Mountain Madness
Mountain Zone
Totalt Klatring
to.
Kontroller at du har alt nødvendig utstyr og forsyninger. Se "Ting du trenger" listen over. Lag en gear sjekkliste. Nå ville være en god tid for å være sikker på at du har alt du trenger i tilfelle en nødsituasjon. Sikkerhetsutstyr er viktig og kan redde livet ditt. Ta ting som: en regnfrakk, GPS, ekstra vann, protein barer, tørket frukt og nøtter, signal fakler, en mobiltelefon, hjelm, hodelykt, kne og albue pads, is /varme pakker, og en førstehjelp kit.
tre.
Planlegg en ekspedisjon. Få en kompis /klatring partner. Husk alltid å sjekke værforhold og å la noen vite hvor du skal gå.

Tips og advarsler


 • aldri nøle med å ta en guide med deg.
 • alltid gi en omtrentlig området du skal i, og tiden vil du være tilbake til en du kjenner. Dette vil gjøre det enklere for hjelp til å finne deg i tilfelle en nødsituasjon.
 • Klatring er farlig!


 • relaterte artikler


  hvordan bli en fjellklatring guide
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  fjellklatring utstyr
  om fjellklatring
  hvordan å kaste en gyroball
  hvordan starte fjellklatring
  hvordan å kaste en ball scuff
  å gå på ski i Brig, Sveits
  hvordan å kle for fjellklatring