hvordan bli en fjellklatring guide

hvordan bli en fjellklatring guide

Mange mennesker drømmer om å klatre Mount Everest, og de få som betaler den gjøre ut store pengesummer til fjellklatring guider for å hjelpe dem å oppnå dette målet. Fjellklatring guider rutinemessig ta på klienter som ønsker å oppfylle sitt ønske om å skalere fjell, det være seg Mount Everest eller en mer beskjeden toppmøte. Bli en fjellklatring guide krever en seriøs mengde trening og erfaring
en.
Climb regelmessig. Gå fjellklatring og ski så ofte du kan på mange ulike områder. Jo mer erfaring du kan samle, jo lettere er det å ta de nødvendige guide eksamen.
To.
Ta et fjellklatring kurs. Enkelte guide tjenester som Alpine Oppstigning International ledelsen klasser, eller ta kurs den amerikanske Mountain Guides Association tilbyr.
tre.
Motta sertifisering fra den amerikanske Mountain Guides Association (AMGA) og International Federation of Mountain Guides Forbund ved å melde deg på kurs og bestått nødvendige eksamener.
4 .
søke arbeid med guide tjenester, eller bli en individuell fjellklatring guide. Noen kan ikke liker mer begrenset atmosfæren arbeider for en guide service, eller lavere lønn. Det er opp til den enkelte.
Fem.
Les bøker på undervisning. Utvikle noen rutiner og øvelser som du er komfortabel med. Du trenger dem til å jobbe med dine kunder og å vurdere sine ferdigheter.
6.
Forbered deg på å tilbringe tid med mennesker fra mange forskjellige samfunnslag. Vær tålmodig, støttende og gjøre klienten føle en del av fjellet klatring ekspedisjonen, ikke bare en person på enden av et tau.


relaterte artikler


hvordan å kaste en gyroball
hvordan du bruker fjellklatring gear
hvordan å kle for fjellklatring
om fjellklatring
hvordan starte fjellklatring
hvordan bli en fjellklatring guide
å gå på ski i Brig, Sveits
hvordan å kaste en ball scuff
fjellklatring utstyr