hvordan å kle for fjellklatring

hvordan å kle for fjellklatring

Fjellklatring er raskt blitt en svært populær sport som flere mennesker får ute i naturen og nyte de naturlige formasjonene av Mother Nature. Fjellklatring er flott mosjon og praktisk talt arbeider hver muskel i kroppen, samt bygge både styrke og utholdenhet. Mange som er ny i denne sporten er ikke i vet om hvordan du skal kle. Disse trinnene vil guide deg ned rett vei kle på passende for klatring

Du trenger:. .
Løstsittende klær
Fjellklatring sko.
Chalk bag.
Chalk.
Sele.
Karabinkrok.
Fjellklatring hjelm.


en.
Finn din kjole størrelser og behov. Du må vite hva din skostørrelse og midje størrelser for å kjøpe riktig fjellklatring gear. De bruker de samme størrelser for sko, og generelt du vil ha en sele som er omtrent to størrelser større enn midje størrelsen.
To.
Kjøp forsyninger. Du kan finne tilbehør til enhver fjellklatring butikk (se Ressurser) som vil ha alle utstyret du trenger. Sørg for at du får alt nødvendig for fjellklatring.
Tre.
Lær hvordan du bruker rekvisita. Hvis du ikke vet hvordan du skal sette på en sele, sørg for at du får instruksjoner fra noen som ikke vet. Den kritt bag stropper bare rundt midjen din og du fyller den med pulverisert kritt. På denne måten kan du holde hendene fra å bli for svett, noe som vil føre til en redusert grep. Klatrefjell sko passer som noen par sko, og bør være veldig tettsittende. De har bedre grep på dem som lar deg bruke tærne til å holde seg til bergvegger og ren avsatser.
fire.
Nå som du har skikkelig utstyr for fjellklatring, hodet ut at klatring sted og har en flott tid.

Tips og advarsler


 • alltid ta med en venn med når du går fjellklatring til sikringsutstyr deg.
 • klatre Aldri alene eller uten skikkelig utstyr, kan dette bare føre til katastrofe.


 • relaterte artikler


  å gå på ski i Brig, Sveits
  om fjellklatring
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å kle for fjellklatring
  hvordan starte fjellklatring
  hvordan å kaste en gyroball
  hvordan å kaste en ball scuff
  hvordan bli en fjellklatring guide
  fjellklatring utstyr