hvordan å kaste en gyroball

hvordan å kaste en gyroball

Kazushi Tezuka, som forsøkte å opprette en pitch som oppførte seg som et flyvende gyroskop, utviklet den mystiske Gyroball. I 2007 ble gyro gjort berømt av Boston pitcher Daisuke Matsuzaka som visstnok brakte "demon" pitch med seg fra Japan. Denne banen ser ut som en skyveknapp, fungerer som en fastball men bryter med screwball type spinn. Utred mysteriet og forsøke å kaste "mirakel" pitch ved å lese trinnene nedenfor
en
Grip baseball med sømmer eller mot sømmer akkurat som en to eller fire søm fastball.
to.
Tenk fastball hele leveransen din, og deretter begynner å slå armen vekk fra kroppen din som du kaster på banen. Som armen kommer frem og ned, armen vendinger, slik at toppen av hånden din mot deg. Dette er det som gir den gyroball sin sidespin.
Tre.
Trekk ned med fingrene mens du slipper baseball utenfor indre del av hånden mellom tommelen og pekefingeren. Fortsett å vri armen gjennom utgivelse med håndflaten vendt bort fra deg, og tommelen pekte på bakken.
fire.
Kast den sidearm. Ifølge japanske trener Kazushi Tezuka, den beste måten å kaste en gyroball er med en sidearm levering fordi mekanikken i pitch (trekke den ned og spinner den sidelengs som en fotball) er mer naturlig på denne måten.
5 .
Øv spinn av gyroball ved å kaste en fotball. Når du har mestrer spinn som trengs for en perfekt spiral, prøve å plassere samme spinne på en baseball.

Tips og advarsler


 • Ifølge Tezuka, setter gyroball mindre belastning på armen enn noen annen bryte pitch.
 • Kontakt pitching coach, atletisk trener, fysioterapeut eller minister under forsøk på "Demon" pitch.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å kaste en gyroball
  å gå på ski i Brig, Sveits
  hvordan å kle for fjellklatring
  om fjellklatring
  hvordan starte fjellklatring
  fjellklatring utstyr
  hvordan å kaste en ball scuff
  hvordan bli en fjellklatring guide