hvordan å kaste en ball scuff

hvordan å kaste en ball scuff

Den scuff ballen er en pitch der baseball er målbevisst scuffed for å skape mer bevegelse. Slike plasser er ulovlig i de store ligaene fordi de gir pitcher en urettferdig fordel. Men det betyr ikke stoppe noen mugger fra kaster en og annen pyntes ball (bare spør Kenny Rogers). Les videre og lær hvordan du gjør din fastball danser som en sommerfugl
en
Bruk bedrag. . . Gni ballen på bakken som du kommer for kolofonium bag eller skjule et stykke sandpapir eller Emery bord på hælen på din hansken (som Joe Niekro). En annen velkjent metode er å bruke en skjerpet beltespenne å pusse baseball mot.
To.
Klargjør baseball ved slitasje det bare på én side. Kast dine pitch slik at scuff forblir på samme side som det reiser hjemover plate. Dette vil skape dra på ballen og føre den til å bevege seg ugudelig i én retning.
Tre.
Eksperimenter med scuff ballen før du prøver det ut i et spill. Prøv kaster med en venn eller få noen til fange deg som du lærer på banen. Det kan ta litt øvelse, men etter hvert vil du finne en metode for å få baseball flytte slik du vil.
fire.
Ha en medskyldig. Sørg for at fangeren vet når du skal kaste din skrapemerker ballen. Siden ballen kan bevege seg uforutsigbart, er det en god idé å ha et signal avtalt før hånden når kaster skrapemerker banen. I tillegg kan en god catcher raskt scuff en ball opp for deg eller distrahere dommerne nok slik at de ikke merke til en og annen pyntes ballen.


relaterte artikler


hvordan bli en fjellklatring guide
å gå på ski i Brig, Sveits
hvordan starte fjellklatring
hvordan å kaste en ball scuff
hvordan å kaste en gyroball
hvordan du bruker fjellklatring gear
fjellklatring utstyr
hvordan å kle for fjellklatring
om fjellklatring