å gå på ski i Brig, Sveits

å gå på ski i Brig, Sveits

Brig, Sveits, er ikke bare en svært solid skisted, men en flott sommer destinasjon, også. Helst på året, er byen et flott sted for sightseeing, shopping, god mat og natteliv. Ingen tur til Brig er komplett uten en historisk sightseeing i byen

Ski i Spennende Brig, Sveits


1.
Få dagens ski-forhold og værvarsler for Brig, Sveits, på Weather Network (se Ressurser under).
to.
Styr europeiske reiser mot Brig hvis du er et budsjett alene. Brig er anerkjent som en av de mest prisgunstige skistedene i denne regionen.
Tre.
Ta med familien. Brig er en ideell familie ski reisemål. Det er mange nybegynnere og middels løper tilgjengelig og masse familievennlig innkvartering.
Fire.
Hold barna underholdt ved å planlegge tid for sightseeing, Dyreobservasjoner og en historisk rundtur i Brig. Byen er rettet mot fotgjengere, og det er mange turistattraksjoner til å holde barna underholdt.
Fem.
Ta med ski, men la snowboard hjemme. Brig er en av de minst imøtekommende alpinanlegg i Sveits for snowboardere.
6.
Bruk tiscover. ch til å bestille overnatting (se Ressurser nedenfor). Finne et sted å bo i Brig kan være utfordrende, men dette nettstedet er en stor ressurs for booking losji.
7.
Nyt lange, godt preparerte løyper i Brig, men don ' t forvente å finne mange utfordrende tekniske løyper. Det er ikke så mye høydeforskjell på Brig skråninger som det er nærliggende alpinanlegg. Det er best for nybegynnere og middels skiløpere.
8.
Oppsøke det vanskeligere fjellet går hvis du er en avansert eller ekspert skiløper. Avansert løp er begrenset, men tilgjengelige. Se etter Hohstock skitunnel, din inngangsport til utfordrende løyper.
Ni.
Go i januar for Belalp Derby. Dette er en av de mest interessante ski hendelser rundt. Kjent for å lokalbefolkningen som "nedstigningen av hekser," det er en svært underholdende skue involverer tusen mennesker utkledd som sine favoritt overnaturlige karakter i et 12K-rennet ned fjellet.

Tips og advarsler


 • Start din online losji søk tidlig for å betale lavere priser. For noen grunn, synes det å være vanskeligere å finne kvalitet overnatting i Brig i forhold til andre feriesteder i området.


 • relaterte artikler


  om fjellklatring
  fjellklatring utstyr
  hvordan du bruker fjellklatring gear
  hvordan å kaste en ball scuff
  hvordan starte fjellklatring
  hvordan å kaste en gyroball
  å gå på ski i Brig, Sveits
  hvordan bli en fjellklatring guide
  hvordan å kle for fjellklatring