hvordan spille blind golf

hvordan spille blind golf

Golf er en sport nytes av folk fra alle samfunnslag, og de med svaksynte er ikke noe unntak. Blind golf, som innebærer kun mindre modifikasjoner standard golf regelverk, kan skilte med spillere, supportere, foreninger og konkurranser over hele verden

Du trenger:.
Golf bag
. Klubber (minst 1 tre, to strykejern og en putter).
Balls.
Tees.
Håndkle.
Ball markører.
Seende trener.
Golf sko (valgfritt).
Glove (valgfritt).


en.
Forskning og forstå reglene i blinde golf. De to viktigste faktorene skille mellom standard golf og blinde golf er at synshemmede spillere kan bakken sin klubb i et hinder, og har en seende coach for assistanse (dvs. gir plassering og retning detaljer, rette ballen og klubb hodet før bildet).
to.
Finn en seende trener som er villig team opp, kunnskapsrik av spillet og med hvem du er komfortabel. Spill praksis runder sammen.
Tre.
Forskning de ulike organisasjoner dedikert til sporten. Den internasjonale Blind Golf Association (IBGA) har ulike medlemsland og periodevis anmeldelser og reviderer spillereglene. IBGA, kan dens undergrupper og mer lokaliserte grupper, vert turneringer og bidra til å bringe sammen blinde golfspillere, seende trenere og støttespillere (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Vet detaljene for synshemning. Synsskarphet kan avgjøre konkurransen plassering.
 • Effektiv kommunikasjon mellom en blind golfer og hans seende treneren er nøkkelen til glede og sikkerhet av spillet. Koble opp med en person med hvem du kommuniserer godt. Vær tydelig med hverandre og forsøker hele tiden å forbedre kommunikasjon og samarbeid.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære alt om FSU basketball team
  Hvordan velge en folie for fekting
  Slik tilstanden for basketball
  hvordan du bruker en bb pistol syn
  hvordan bruke en fingertupp eller avansert grep i profesjonell bowling
  hvordan du passerer en hockey puck
  hvordan å tape toppen av en målvakt pinne
  hvordan du velger en motocross hjelm
  hvordan du bruker en 9 jern
  hvordan å bruke riktig bowling antrekk