hvordan man kan forebygge skader knærne mens sykling

hvordan man kan forebygge skader knærne mens sykling

Plasseringene av smerte er: fremre, bakre, medial og lateral. Denne artikkelen tilnærming fra de stedene som av smerte. Smerten kommer fra tre grunnleggende kilder. Først er genetisk eller kroppen type, er den andre feil plass på sykkelen, og den tredje er upassende eller over treningen. Unngå knesmerter tar litt tid å sjekke passe på sykkelen

Du trenger:.
Sykkel
. Godt tilpasset sko med cleats.
Loddlinjen.
Elektrisk tape.

Hindre knesmerter med måling og passer


en.
Det første trinnet i prosessen er en rekke personlige målinger. Start med å måle din inseam. Dette gjøres for å sikre at begge beina er like lange. Det er ikke uvanlig å ha ett ben somle enn en annen. Du vil også bruke denne lengden din posisjon salen. Neste må du merke plasseringen av cleats med hensyn til plassering på sko og flyte. Den siste målingen er den hastigheten som du slår pedalene eller tråkkfrekvensen målt i RPM. Den enkleste måten å måle dette på er å telle antall ganger kneet kommer nivå med toppen røret på sykkelen i tretti sekunder og multiplisere med to.
to.
Neste må du ta målinger av dagens passer på sykkelen din. Start med sveiv armene og sikre at de blir riktig lengde. Den generelle måten å nærme seg dette er høyere ryttere med lengre ben trenger lengre skrur, men det er ikke universell. Jo lengre skrur er de mer innflytelse eller gevinst oppnås. Neste måle høyden på setet, og plasseringen av setet i forhold til setepinnen. Den ikke-sykkelen måling du trenger å notere er plasseringen av klamp din i forhold til bunnen av skoene dine og hvor mye float som er mengden av bevegelsen klamp har i forhold til svingbare foran skru av klamp.
tre.
unngå smerter i knærne starter med å verifisere og justere sykkelen passer. Det er mer detaljerte artikler om dette innen eHow, men her er en rask oppsummering. Høyden på setet ditt bør settes slik at beina er på en 25-35% vinkel på bunnen av pedal slag som på bildet på trinn en. Du bør sørge for at du angir høyde basert på kortere ben, ikke din lengre. Ved hjelp av en loddsnor justere plasseringen av setet ditt, slik at foten er rett over pedalen og det er en direkte linje fra kneet ditt til din pedal når kneet er på 3:00 plasseringen av pedalen slag. Din cleats skal plasseres over ballene dine føtter. Du bør også redegjøre for float. Float er definert som den grad av bevegelsen som tilbys av klamp i pedalen før utgivelsen begynner. Dette kan være svært viktig å forebygge skader på knærne, som de fleste folks tråkket ikke skjer langs en enkelt akse. Mange standard veien pedal systemer leveres med en 6 grader float klamp. Kiler kan være nødvendig hvis føttene ikke normalt henge parallelt

Rette kneet smerte hvis det skjer-by plasseringen av smerte


en.
Fremre smerter resultater: 1) å skyve store tannhjul med for lav gjennomsnittlig tråkkfrekvens, 2) en ut av posisjon sal som enten er for lavt av for langt frem, 3) sko som er for langt frem på pedalen , 4) i sykkelens krankarmene er for lange for rytteren, og 6) rytteren har ett ben lenger enn den andre, og benet er satt for kortere etappe. Løsningene er: 1) rir på en tråkkfrekvens på over 75 RPM, 2) flytte salen høyere med mindre enn 5 mm intervaller og flytte setet tilbake i små trinn til smerten er lindret, 3) flytter rytterens klamp fremover 1-2 mm fram, 3) forkorte sveiven lengden med 2. . 5 mm, 4) justere setehøyden for lengre ben enn kortere:
2
Posterior kneproblemer oppstå: 1) rytterens salen blir satt for høyt og eller for langt tilbake, 2) for mye float i rytterens cleats, 3) forskjeller i benlengde med setehøyde blir satt til høyden på kortere ben. Løsningene er: 1) senke høyden på setet på mindre enn 5 mm trinn av gangen og flytte setet fremover i små trinn, 2) loet flyte av rytterne cleats til mellom 6 og 8 grader, 3) justere setet til høyden på rytterens kortere ben.
3
Medial (innvendig) kneet problemene er forårsaket av: 1) rytterens klamp blir satt for bredt på pedalen 2) tå på skoene blir rotert eksternt tærne ut;. 3) overdreven kneet frontal plan bevegelse, 3) for lite pedal float. De fikser er: 1) Begrense foten posisjon ved å flytte plasseringen av klamp til utsiden av foten bevegelse rytterne foten nærmere bunnen braketten, 2) orthotic eller kile til å endre eller korrigere justering, 3) endre pedal float til mellom 6-8 grader . .
fire.
Kildene til laterale (utsiden) knesmerter er: 1) en klamp posisjon som er for smale, føttene for nær bunnen brakett eller tær er spisse inne, 2) ikke nok pedal float 3) overdreven kneet frontal plan bevegelse: lindre disse problemene skjer ved 1) å utvide fotposisjonen bort fra sykkelens nederste brakett, 2) øke pedal flyte til mellom 6 til 8 grader 3) med Ortopedteknik eller en kile for å rette foten innretting
<. br> 5
Over trening kan også føre til knesmerter disse inkluderer: 1) Et dramatisk endring i avstand trent og en økning intensitet trening og 2) overdreven klatring opplæring. Steady økende trening diett og varierende trening avstander, intensitet og trengte hvile dager er viktig å unngå knesmerter.

Tips og advarsler


 • En kombinasjon av din naturlige fysiske egenskaper og sykkelen passer er den vanlige kilden til knesmerter. Begge kan justeres eller kompenseres for med trinnvis justering.
 • Over opplæring er også en kilde til knesmerter.
 • Ikke ignorer knesmerter, og anta det er midlertidig hvis treningsopplegg har ikke endret seg.
 • Juster sykkel og sko nøye og trinnvis å ringe inn den beste løsningen.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger en sykkel for sykling
  Slik dunk en basketball den egyptiske veien
  hvordan du bruker feltet spekter teknikk i bueskyting
  hvordan du beregner infield hit prosentpoeng i baseball
  hvordan du bruker lap svømming etikette
  hvordan du kan forbedre ditt tennisspill
  hvordan å gjøre et trekk på en fotball defensiv back
  hvordan du utfører høye Crouch i bryting
  hvordan å ignorere en dommer som kaller en foul
  hvordan du kvalifiserer for vinteren x ski hendelser