hvordan få spilletid i fotball

hvordan få spilletid i fotball

Til tross for den vanlige oppfatningen, det er mer å få spilletid i fotball enn en spillers grunnleggende atletisk evne. Det er en faktor som virkelig setter fotballen skiller seg fra andre idretter. For folk flest, på ikke-faglig nivå, er det mulig å spille fotball hvis du er villig til å sette i gang, dedikasjon og svette. I mange andre spill er dette rett og slett ikke sant. Hvis, for eksempel, er du bare 5 meter og 5 inches høy, finner du en verden av kollegiale basketball ganske tøft å gå inn. Du kan imidlertid få spilletid på fotballbanen hvis du er villig til å jobbe hardt og følge disse trinnene

trenger du:. .
Fastsettelse
Mental styrke.
En sterk arbeidsmoral.
Kjærligheten til spillet av fotball.


en.
Det første skrittet for å få mer spilletid er å sette i trening i løpet av off-season. Eventuelle medfødte fysiske ferdigheter som du mangler kan gjøres opp for med hardt arbeid. Snakk med fotball trenere om hva vekttrening, kjører programmet og off-season praksis programmer du trenger for å komme dit du ønsker å være neste år.
to.
Den andre store skritt for å få mer spilletid, er å vise din coach arbeidsmoral på praksisfeltet. Det er ingenting som en fotballtrener liker å se mer enn en spiller som gir sin absolutte alt under treningen. Og, hvis du legger i arbeidet, men det er en spiller som er mer fysisk begavet, mange trenere vil være tilbøyelige til å gi deg den spilletiden over dem nettopp på grunn av hardt arbeid.
Tre.

En annen flott måte å få mer spilletid, er å sørge for at du er absolutt kunnskapsrik om playbook for den posisjonen du ønsker. Hvis du er en backup offensiv linjespiller, bruke tiden ser på kampen for å bli intimt kjent med playbook og trener fotball teori. Viser denne kunnskapen i praksis kan godt få deg inn i spillet.
Fire.
En metode for å få mer spilletid, er å være villig til å gjøre det som er best for laget. Hvis du er en backup quarterback, og du har ikke satt foten på fotballbanen under et spill mulighet, spør treneren din, i private, hvorvidt laget ville være bedre tjent med at du flytte til en annen posisjon. Uttrykke vilje til å gjøre noe for laget ditt kan godt betale utbytte.
Fem.
Slutt, hvis du bare "viser" ditt ønske til din coach gjennom dine handlinger ikke fungerer, nærme seg dem i privat praksis etter og la dem vite hva du tenker. Den måten å gå om dette er å spørre dem om det er noe du kan gjøre at du ikke har gjort, og å be dem der du trenger å forbedre spillet. Dette vil imponere trener mye mer enn en fotballspiller som kommer til dem og ber for vesentlig mer spilletid.

Tips og advarsler


 • Hvis du er ny på laget, eller yngre enn resten av spillerne, ikke forvente å få en startposisjon rett unna. I stedet jobber hardt og bevise for trenerne at du fortjener en.
 • Når jeg snakker med treneren din, holde hodet og husk å snakke sakte og respektfullt. Ingenting gode vil noen gang komme til å få inn i en konfrontasjon med din fotballtrener.


 • relaterte artikler


  hvordan å konkurrere i figuren internasjonale
  hvordan du gjør en dobbel tilbake i turn
  hvordan danne en natt sykling samfunn
  hvordan å bestemme hva støvlene dine ridehest behov
  hvordan du gjør en bunker skutt i golf
  hvordan sette opp overgangen område i en triathlon
  hvordan du beregner tråd rate i baseball
  hvordan du bruker en kile
  hvordan vi kan forbedre pitching teknikk
  hvordan tempoet selv for maraton trening