hvordan du returnerer en serve fra nettet i double tennis

hvordan du returnerer en serve fra nettet i double tennis

Tennis er et bra spill, og dobler tennis er dobbelt så morsomt. Double er vunnet ved å kontrollere nettet og de beste spillerne vet nøyaktig hvordan du gjør det. Denne artikkelen viser deg nøyaktig hvordan du returnerer serve fra nettet i double tennis og kontrollere kampen

Du trenger:.
Tennis partner
. Tennisracket.


en.
Det første du trenger å gjøre er besetningen på rett sted. Spille nettet handler om å være i riktig posisjon. Det andre teamet er servering og din partner er tilbake på grunnlinjen. Du må være på rett sted. Du bør stå på service linjen, på din side av banen, noen få skritt fra midten linjen. Du bør se på motstanderen som også er på nettet. Nå du er i posisjon.
To.
Det neste du trenger å gjøre er å flytte når det er din tur. Når ballen blir servert du holder posisjonen. Hvis du er partner returnerer ballen tilbake til grunnlinjen ved personen som tjente ballen, bør du følge ballen og flytte hele veien opp til nettet og inn i en aggressiv posisjon til å treffe en vinnende volley hvis ballen kommer til deg . Hvis partneren din skjer for å returnere ballen til spilleren på nettet (og du bør likevel bli å se dem), du trenger bare å ta en rask skritt bakover og prøve å reagere på sine skudd, som sannsynligvis kommer rett mot føttene.
tre.
Når du har flyttet opp mot nettet, aldri gi avkall på posisjonen din. Du ønsker å være hele veien på nettet i double, så når du kommer dit, bli der.
Fire.
Siden du er i posisjon, hvis ballen skulle skje til å komme til deg, bør du gå inn volley din og pund den på føttene til motstanderen som er nærmest deg.

Tips og advarsler


 • Det er viktig å huske at du ønsker å være på nettet. Så prøv å snike deg så nært som du kan (faktisk, det nærmeste du bør få er om en racket's stykke unna) og bli der.
 • Som ballen blir servert, ikke ta øynene bort fra dine motstanderen på nettet. Hvis ballen blir returnert tilbake til dem, bør de treffer ballen rett på deg. Så hvis du ser på dem det vil gi deg best å gå tilbake hva som vil være en svært vanskelig skudd.
 • Du må være rask når du er på nettet. Hvis ballen kommer til å bli rammet på deg, vil det mest sannsynlig være en rask volley, og du må være på tå hev for å returnere den.


 • relaterte artikler


  hvordan baseball stillinger
  hvordan ringen øvelser i førskolealder gymnastiske leksjoner
  hvordan å strekke for triathlon
  hvordan å tape på tennis ball (cricket)
  hvordan du finner ut om en baseball pitcher spilt inn en lagre
  hvordan stoppe hesten din
  hvordan å håndtere press i idrett
  hvordan å bli en politisk ikon som Muhammad Ali
  hvordan du går fra en stående start på sykkel
  hvordan du gjør en flick angrep i fekting