hvordan du kjøper bowling håndleddet støtter

hvordan du kjøper bowling håndleddet støtter

Mange bowlers bruker støtte for håndleddene for å forhindre skader og også som et hjelpemiddel i å opprettholde riktig håndleddet posisjon mens bowling. Hvis du er en seriøs bowler du kanskje vurdere å investere i håndleddet støtter. Her er noen tips for å hjelpe deg å velge riktig håndleddet støtte for deg

trenger Du:.
Bowling håndleddet støtter


en
Det er mange valg. . når du kjøper håndleddet støtte for bowling. Prøv så mange du kan for å få riktig passform for deg. Gå til sportsutstyr eller bowlinghall og prøve litt forskjellige merker og stiler av håndleddet støtte. Spør andre bowlers for anbefalinger.
To.
Det finnes tre typer bowling håndleddet støtter. Det mest grunnleggende er nybegynner håndleddet støtte som består av et stykke metall på baksiden av støtte og noen ganger på den fronten også. Nybegynnere støtten er minst robust og kan svekke over tid. Hvis du ikke bolle ofte, kan dette fungere bra for deg, men hvis du har tenkt på bowling regelmessig, kan det være lurt å vurdere en støtte som gir mer støtte og er mer slitesterk.
Tre.

Det neste nivået av håndleddet støtter, er mid-range støtter. De tilbyr mer støtte og er dyrere. I motsetning til begynnelsen støtter, disse støtter dekker hele området fra håndleddet til fingrene. De kan også holde fingrene fra bøye når du er i ferd med å slippe bowling ballen. Metallet brukes i mid-range håndleddet støtter er sterkere og mer holdbart enn begynnelsen støtter.
Fire.
Det tredje nivået på bowling håndleddet støtte er de avanserte håndleddet støtter. Dette er den dyreste som det gir mest beskyttelse. De dekker hele fingeren, og er de mest justerbare. Hvis du vil bli bowling mye, vil den avanserte håndleddet støtte gir deg den mest beskyttelse.

Tips og advarsler


 • Pass på håndleddet støtte er riktig størrelse for håndleddet og fingrene for å få maksimal beskyttelse. Eksperimenter med flere støtter til du finner en du er komfortabel med.


 • relaterte artikler


  Slik perfekte boomball trekk
  hvordan å klapse skutt en hockey puck
  hvordan å demonstrere nybegynner og avansert gymnastikk flytter
  hvordan du utfører en splittelse sprang i turn
  Slik brak og kjøre i golf
  hvordan nivå 4 etasje rutine i turn
  hvordan å bygge en volleyball pit
  hvordan å flyte nedover en elv på en slange
  hvordan du gjør ollies på en bmx sykkel
  hvordan vi kan forbedre golf swing mekanikk