hvordan du kan vinne på Sting pong

hvordan du kan vinne på Sting pong

Sting Pong er et flott og utfordrende variasjon til "Ping Pong" eller bordtennis. Du i utgangspunktet spiller med de samme reglene som bordtennis unntatt med en smertefull vri: Hvis du mister et poeng, får vinneren å slå ping pong ball fra sin side av bordet til den nakne skin. There finnes måter og teknikker for å faktisk vinne på dette spillet. Den eneste virkelige måten å vite om du har vunnet er hvis motstanderen avslutter fra smerte eller mister mange flere poeng fra smerte. Hvis du er klar for utfordringen, vil denne artikkelen beskriver hvordan du kan vinne på Sting Pong. Få din padle klar

Du trenger:.
Table
Padleårer.
Ball.
To spillere.


en.
Vit hva slags motstander du spiller. Typisk han kommer til å bli en av dine beste venner, ellers som ønsker å spille for smerter mot deg? Du vet han liker og ikke liker. Ikke begynn å snakke random junk å skremme ham. Få noe inn i hodet hans som vil gjøre ham mister konsentrasjonen, som andre morsomme stunder du har hatt sammen eller noe som vil gjøre ham le. Han vil begynne å miste noen poeng bare fra å ikke kunne fokusere. Og jo mer du vinner, jo mindre smerte du får!
To.
Play aggressive. Når du går for en slam, gå for det med stil. Shout på streiken. Vike tilbake på noen serverer. Starten er ikke en tid for trick shots, det er en tid for å få motstanderen blandet opp i sinnet og frustrert med swing hans. Rett ping pong ball nær padle hans og tvinger ham til å rote opp. Hvis han taper poenget fra feil og ikke din hendig spiller, føler stikket av stikket pong ball verre.
Tre.
Sikt på samme stedene hver gang når det kommer til byttet av seierherren. Sikter mot øl gut er ikke til å gjøre noe, men få deg til å le når ping pong ball spretter-eller ikke spretter ikke. Nøkkelen er konsistens. Hvis du spiller med bare kister, mål ballen på brystvortene eller der ribbeina stikker ut. Hvis din Sting Pong motstanderen ikke har en viser rib bur, mål for midt på brystet. Uansett hvor huden er tynnest er den mest sårbare. Fem eller seks skudd til samme sted vil legge opp etter en stund.
Fire.
Train for smerte. Du er slutt kommer til å komme hit. Du kan ikke la det rister deg-synlig. Ta et par skudd fra noen andre et par dager før kampen på den måten sinnet og kroppen er klar for det.

Tips og advarsler


 • Dekk til hodet !


 • relaterte artikler


  hvordan nesen stall på et skateboard
  hvordan du passerer like Sidney Crosby
  hvordan å praktisere Fielding bakken baller i baseball
  hvordan bli en skiboarding klubb
  hvordan å korrigere backswing
  hvordan å stå ved opptak av en pil og bue
  hvordan man kan forebygge skader hos ungdom mugger
  hvordan komme i gang i hanggliding
  hvordan å stoppe en breakaway i fotball som keeper
  hvordan å treffe golf skudd squarely