hvordan du gjør en murstein treningsøkt

hvordan du gjør en murstein treningsøkt

En av de unike aspektene ved triathlon konkurranser er kombinasjonen av de tre idrettene svømming, sykling, og kjører inn i en hendelse. Flytting fra én hendelse til en annen har sine utfordringer, men. Mange triatlon vil si at sykkel /løp overgangen er en av de vanskeligste. Konkurrenten må plutselig gå av sykkelen og begynne å kjøre, og kombinasjonen av tretthet og bruk av ulike muskler kan gjøre dette ganske utfordrende. For å forberede dette, mange idrettsutøvere ansetter "murstein" trening-en sykkel, etterfulgt av en kjøre-i sin trening.

Du trenger:
Sykkel
. Joggesko.

Hvordan gjøre en murstein treningsøkt


en.
En av nøklene til å gjøre murstein treningsøkter er å være konservativ i tilnærming din. For en første introduksjon, gjør en relativt kort (10-15 mil) sykkeltur. Når du er ferdig å ri, endrer inn i joggesko og løpe i 10-15 minutter i rolig tempo. Gjenta denne treningen flere ganger i løpet av noen få uker.
To.
Når du blir vant til dette, forlenge sykkeltur til 30-40 miles, og øke løpeturen til 30 -45 minutter. Øv beveger seg raskt fra sykkel til løp uten å gi deg selv noen hvile. Dette replikater et løp dagen opplevelsen mer realistisk.
Tre.
Som et siste søketrinnet, spesielt før lange løp, gjøre noe "dobbelt" eller "triple murstein. " Bare ri deretter kjøre, to ganger totalt for en dobbel, og tre ganger totalt for en trippel. Hold avstand til den enkelte sykkelen og løpe beina forholdsvis korte (15-25 miles for sykkelen, og 2-4 miles for løpet). Dette med flere murstein format lærer deg hvordan du skal håndtere trøtthet, og gjør din rase dagen innsats virker mye mer håndterlig.

Tips og advarsler


 • En rask tråkkfrekvens, eller korte, raske skritt, er nyttig i å få bena beveger seg smidig når du begynner å kjøre.
 • På den siste miles på sykkeltur, skifte til en lettere utstyr og pedal lett, slik at bena noen mulighet til å komme før du kjører.


 • relaterte artikler


  hvordan å bli kastet ut av et spill
  Slik velger du et snowboard lue
  hvordan du gjør stående handsprings og tucks for nybegynnere turnere
  hvordan du får plukket på en high school fotball
  hvordan du velger snowboard trampe pad
  Slik kjører de første 7-10 meter til en fotballtrener rute
  hvordan du velger ski beskyttelsesbriller
  Slik kjører fotball bredt mottaker ruter
  Slik videresender swing for venstrehendte golfere
  hvordan du bruker en jackline på en båt