hvordan du gjør en fot fotball spin flytte

hvordan du gjør en fot fotball spin flytte

En utbrytergruppe mot målet kan stoppes raskt av en forsvarer i riktig posisjon, men den en-fot fotball spin flytte kan du få av ham raskt og dyktig. Dette trekket setter kroppen mellom motstanderen og ballen, minimere sjansen for at det vil bli tatt. Også, kan du fortsette på fremover fremgang med ballen ved hjelp av dette trekket. Den en-fot fotball pivot flytter lar deg riste en forsvarer når det er ingen i en god posisjon for å spille ballen. Legg dette gå til din kompetanse og du vil forbedre meg som fotballspiller og idrettsmann. Her er hvordan du gjør det en-fot fotball spin flytte
en
Dribble ballen som du forberede. . å stille opp for den en-fot fotball spinn flytte. Vær oppmerksom på dine motstandere så vel som plasseringen av dine lagkamerater.
To.
Stopp raskt, plassere dominerende fot på toppen av ballen, da utfordret av en motsatt forsvarsspiller. Gjør dette når du er innenfor et par meter av den andre spilleren. Du vil bli vendt mot hverandre på dette punktet.
Tre.
Spin kroppen din inntil ryggen din er mot motstanderen din, hopper lett over ballen. På denne måten, vil ballen bli foran deg og du vil bli mellom motstanderen og ballen.
Fire.
Swing hoftene med ballen bevegelse og ta av i retning din ble opprinnelig ledet, drible ballen som du går. Du kan også bytte retninger noe hvis du vil.

Tips og advarsler


 • Øv bevegelsen som en drill for å bedre smidighet og fart.


 • relaterte artikler


  Slik grep en golfkølle
  hvordan unngå skader skulderen mens pitching i baseball
  hvordan du velger fjellstøvler
  Slik trener baseball
  hvordan vet hvor du skal plassere hendene på en bb pistol
  hvordan å treffe et toppspinn forehand i tennis
  hvordan du velger snø bmx racing gear
  hvordan å følge gjennom og levere i profesjonelle bowling
  Hvordan velge sko for tennis
  hvordan å lære boksing: jaben