hvordan du gjør cheerleading partner stunting trygt

hvordan du gjør cheerleading partner stunting trygt

Sporten av cheerleading er rett og slett ikke hva det pleide å være. Dagene med pom pom's og sidelinjen jubel er blitt erstattet med risikable stunts og høy turn. Mens den nye stilen i cheerleading kan bli spennende å se og spennende å delta i, riktig trening og retningslinjer for sikkerhet må følges for å unngå både mindre og alvorlige skader
en.
Opprettholde et fysisk condition regimine. Cheerleading stunts krever et høyt nivå av fysisk form. Både baser og toppene bør gjøre hjerte-og styrke condition regelmessig for å unngå skader.
To.
Praksis i et trygt miljø. Alle cheerleading stunts skal praktiseres i en gymsal med stor takhøyde og en fjær eller polstret gulv. Risikoen for skader er vesentlig høyere fra å falle på et hardt gulv enn en polstret eller våren gulvet. Fordi mange videregående skoler fortsatt vurdere cheerleading en klubb og ikke en sport, de ofte unnlater å gi sin stall nok plass og gym tid. I dette tilfellet, bør elever, foreldre og trenere begjæringen skolen på cheerleaders vegne og kreve sikkerhet for forhold. Cheerleaders bør også unngå å utøve stunts utsiden og på trampoliner.
Tre.
Finn en sertifisert instruktør eller trener. Alle cheerleading stunts skal overvåkes av en sertifisert instruktør. Veiledere kan få dokumentert gjennom American Association of Cheerleading Trenere og administratorer: http://www. aacca. org/certification. asp Det er rollen til sertifisert instruktør for å lære cheerleaders hvordan man skal utvikle sin stunting teknikker.
fire.
Bruk en spotter. Nybegynner "stunters" bør alltid bruke spotters for ekstra sikkerhet. Det er alltid nyttig å ha en ekstra foran og bak spotter å bistå i å fange en topp som kan falle bak eller foran basen deres.
Fem.
Pay Attention. De mest alvorlige skadene oppstår når oppmerksomheten ikke er fullt fokusert på oppgaven. Ikke mer enn én person skal være å snakke når stunting. Den beste måten å unngå distraksjoner mens stunting er å delegere lederskap til én person før etter stunt er fullført, kan dette være trener eller en person i stunt-gruppen.
6.
Øv dine ferdigheter. Det gamle ordtaket "Øvelse gjør mester" ringer spesielt sant når det kommer til Cheerleading stunts. Nybegynnere bør konsentrere seg om form, teknikk og bli kjent med din stunt gruppen, øk stunt vanskeligheter som gruppe blir mer trygg i sin evner. Mens praksis er nødvendig å øke ditt nivå, lytt til kroppen din, hvis du opplever smerter eller utmattelse, ta en pause. Det er alltid bedre å ta deg god tid og holde seg frisk, enn å risikere overforbruk og skade.


relaterte artikler


hvordan å delta på en broomball turnering
hvordan vi kan forbedre straffekastet skyting
hvordan vi kan forbedre på en sport
hvordan man kan kjøpe tennis warmups
hvordan du velger sykkel Shifters
hvordan du gjør et Grubber kick i rugby
Slik streng en recurve bue
Slik signaliserer palming i basketball
hvordan du treffer en kurve ball i baseball
hvordan du gjør spinning eller hodekontroll i bryting