hvordan du bruker en håndleddet spenne stund bowling

hvordan du bruker en håndleddet spenne stund bowling

Mange bowlers bruker håndleddet spenne som de bolle og hevder det gir dem ekstra støtte og komfort. Andre bowlers finne håndleddet spenne begrense. Her er hvordan du kan få størst utbytte av en håndleddet spenne

Du trenger:
håndleddet spenne

Instruksjoner for bruk av en Wrist Brace


1
Bruk en håndleddet spenne for ekstra støtte. Hvis du har hatt et håndledd eller hånd skade, mens bowling i fortiden, et håndledd spenne kan gi deg ekstra beskyttelse.
To.
Utnytt håndleddet seler som et treningsverktøy for å lære riktig form for håndleddet. Den håndleddet spenne kan oppfordre deg til å opprettholde riktig håndleddet plass under bowling. Du kan bruke håndleddet seler som et treningsverktøy eller under konkurranse.
Tre.
Prøv forskjellige typer håndleddet tannregulering å finne en som gir deg den beste beskyttelse og komfort. Det finnes mange typer. Noen vil forlenge høyere opp underarmen for å beskytte armene mens andre bare passe rundt håndleddet.
Fire.
Spør etter anbefalinger fra andre bowlers å finne den rette håndleddet spenne for deg.

fem.
Shop for et håndledd bukseseler på bowling butikker eller på pro shop på din bowlinghall. Unngå å handle på nettet for et håndleddet spenne. Du må eksperimentere med mange tannregulering før du bestemmer hvilken som er riktig for deg.

Tips og advarsler


 • håndleddet spenne kanskje ikke for deg. Du kan finne det begrensende hvis du bruker håndleddet for å sette ekstra spinn på ballen. Den stramme vil begrense området du kan bevege håndleddet.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger bmx grep for å forebygge skader
  hvordan finne den rette bowlingbaner
  hvordan å spille i British Open
  hvordan å blokkere trusselen om offensiv linje i fotball
  hvordan du kan forbedre din golf swing på driving range
  motorsykkel hendelser i Catskills
  hvordan vi kan forbedre stasjoner med en golf grep
  hvordan å kle for golf i ekstrem varme
  hvordan man kan forebygge finger forstuinger mens bowling
  hvordan å inspisere en brukt dirt bike