hvordan å varme opp før hestesport

hvordan å varme opp før hestesport

Varmer opp før noen sport er viktig, ikke bare for mennesker, men for dyr også. Her er noen måter du kan varme opp før noen hest hendelse kan være til stede
en.
Varmer opp en hest før trening gir bedre bruk av fettsyrer i de tidlige arbeidet så mindre melkesyre er produsert etter at arbeidet er gjort . Forskning har vist at lavere melkesyre nivåene i mennesker eller hester føre til mindre tretthet og mindre skader i hester. Varmer opp musklene forhindre muskler, leddbånd og sene skader. Det kan også bidra til å forhindre tårer, forstuinger og stammer.
To.
En oppvarming bør starte med hesten går på en løs tøyle. Etterpå bør intensiteten av øvelsen økes til trav eller galopp.
Tre.
Ikke alle hester kan bli varmet opp det samme eller til dra nytte av den samme typen varme opp . Noen hester som har stive muskler, tidligere skader, eller arrvev fordelen bedre med varme ups som inkluderer en rask galopp eller galopp. Dette hjelper strekke ut de områdene i dem som er tette. Andre hester vil være nok med bare en lang, lav gange, trav og galopp deretter.
Fire.
Akkurat som det er viktig for en hest å varme opp, rytteren bør gjøre det samme før montering . Beveg deg rundt og strekke på beina. Løsne opp litt. Hvis du er stiv når du får på hesten din, ikke bare kan hesten forstand dette, men det vil hemme hans bevegelse også.
Fem.
Kjøling ned er like viktig som oppvarming. Dette hjelper kroppen temperaturen hestene muskler til å gå ned sakte uten at hesten å fange en chill. Dette er spesielt viktig for en hest som er svett etter at han har vært jobbet.


relaterte artikler


Hvordan beregne netto flaks verdien statistikk
hvordan signal reiser i basketball
hvordan bli den Bob Hope Chrysler Classic klubb
hvordan å sette på engelsk ridning chaps
hvordan å flyte i vannet
Slik velger du et freeride snowboard
hvordan de skal forsvare i innlegget spille i basketball
hvordan du gjør en boston krabbe
hvordan å konkurrere i Dressur
hvordan du gjør en dobbel tilbake i turn