hvordan å takle i flagget fotball

hvordan å takle i flagget fotball

På mange måter flagg fotball ligner, og, til en viss grad, spiller som om det var tradisjonell fotball. På andre måter, selvfølgelig, gjør det ikke. En av de store forskjellene mellom de to spillene er metoden for "takle" noen. Takling i flagget fotball er helt annerledes og er bare kalles "takle" fordi det er det den heter i ordinære fotball. Lære å takle i flagget spill er helt nødvendig å gjøre det bra, skjønt. Slik gjør du det:

Du trenger:
tid til å øve.
Agility og generelle atletiske.

Hvordan takle i Flag Football


en.
Til å begynne med, bruke hurtighet og smidighet for å plassere deg selv i front av ballen transportøren, blokkerer de går opp i feltet.
to.
Hold knærne bøyd litt og holde lavere i bakken enn normalt å senke tyngdepunktet og forbedre balansen .
tre.
Watch ballen bærerens flagg og deres bevegelser, ikke noen skulder bevegelse eller hodet forfalskninger. Dette vil gi deg den beste ideen om hvilken retning de er på vei inn som de begynner å akselerere, pluss dine øyne vil allerede være på flaggene at du må ta.
fire.
Som du tett inn på ballen carrier, holde hendene i helt siste sekund. Ikke nå ut for flaggene til den absolutte siste sekund fordi dette bremser deg ned og setter deg utenfor balansen.
Fem.
Grab for ballen transportørens flagg i en rask, væske bevegelse, forsøker å holde med dem på deres nåværende sti mens du gjør det.
6.
Grip flagget godt og riv nedover. Når du har en av flaggene da spilleren har blitt "håndtert" og regnes ned på det punktet der du tok flagget.

Tips og advarsler


 • * Trekk alltid flagget fotball flagg fast nedover, ikke sideveis. Trekke til siden kan ikke koble alle typer flagg.
 • * I de fleste ligaene hvis det ikke er nok flagg til å gå rundt så alle som ikke på seg et flagg er underlagt to-hand touch. Dette betyr at bare å ta kontakt med dem med begge hendene, vil "takle" dem.
 • * Ikke "takle" noen i flagget fotball slik som du ville gjort i vanlig fotball. Ikke bare vil gjøre det resultere i en bot, men det kan også lett føre til enten du eller den enkelte blir taklet å opprettholde potensielt alvorlige skader.


 • relaterte artikler


  hvordan man skal foreta svinger i snowboard
  hvordan å lære historie frisbee kaste
  hvordan du gjør en defensiv holdning i basketball
  Slik kjører du en raskere 10K race.
  hvordan man kan forebygge finger forstuinger mens bowling
  hvordan du rengjør en bass
  hvordan trene for fotball om sommeren
  hvordan å treffe tre skudd for venstrehendte golfere
  hvordan å parere forsvar trekk i fekting
  hvordan du bruker en 5 jern