hvordan å skyte et indirekte frispark i fotball

hvordan å skyte et indirekte frispark i fotball

Akkurat det er et indirekte frispark? I fotball, begår enhver tid en spiller en feil som ikke er ansett som en straff foul, et indirekte frispark tildeles motstanderlaget. Penalty feil generelt involverer fysisk kontakt med den spilleren som har kontroll over ballen (skyve, trippende, etc. ). Non-straff fouls omfatter brudd på slike teknikaliteter som berører en ball andre gang etter en omstart, eller keeper plukker opp en ball med hendene når hans egen lagkamerat har gått den tilbake til ham med foten hans). Selv i straffefeltet, gjør en ikke-straff felling ikke resultere i en bot shot-bare et indirekte frispark. Den vanligste forekomsten av et indirekte frispark oppstår etter en offside samtale
en
The kick må. . tas der foul skjedde, med mindre vond fant sted inne i målfeltet til det laget som nå sparker. I den forekomsten, kan sparke tas hvor som helst i målfeltet. Hvis foulen skjedde inne i målfeltet av teamet som tilsmusset, er det kick tatt hvor som helst langs målfeltet linjen (minst seks meter fra mållinjen.
to.
Ballen må stille før den ble sparket. Motstanderne må være minst ti meter (9,15 meter) fra ballen, og utenfor straffesparkfeltet, hvis kick finner sted i det området. De kan også være langs mållinjen og mellom målstengene.
Tre.
Så snart ballen er rørt, den er i spill. Det kan imidlertid ikke score et mål til en ny spiller har berørt den. Et indirekte frispark som går direkte inn i målet resulterer i et mål kick for det forsvarende lag. Et selvmål som følge av et indirekte frispark blir en corner for det andre laget. Dommeren hever en arm før ballen har blitt berørt en gang til eller har gått utenfor banen, for å indikere at ingen mål kan scoret før det andre touch.
Fire.
Mange ganger , vil en spiller trykker ballen med foten sin, mens en kraftig kasteren i kø for å skyte den etter springen-denne skutt ville være andre touch. Nøkkelen her er timing: det forsvarende lag kan rush skuddet når den første pek er gjort.


relaterte artikler


hvordan rulle overs i fotball
hvordan å få bedre balanse i boksing
hvordan grunnleggende standpunkter i bryting
hvordan å dykke i fotball
hvordan finne den riktige sykling jersey
hvordan boks som Muhammed Ali
hvordan komme ut av heisen stolen i snowboard
hvordan du gjør en ripe spin i kunstløp
hvordan komme inn i stor wrestling form både fysisk og psykisk
hvordan å kaste en venstre jab