hvordan å rehabilitere en bowling håndleddsskade

hvordan å rehabilitere en bowling håndleddsskade

Klokken er vanligvis skadet i bowling. Bowling legger mye stress på håndleddet og hvis du er en ivrig bowler du kan skade håndleddet på enkelte punkt. Hvis du skader håndleddet her er noen tips om hvordan å rehabilitere skaden så snart som mulig

Du trenger:. .
Kjøleelementer
Wrist splinter (valgfritt).


en.
Har skaden undersøkt av din lege for å fastslå omfanget av det. Det kan være bare en mild forstuing, men det kan også være nerve eller ligament skader. En skikkelig og gjennom diagnose er avgjørende for å behandle den. Søke behandling umiddelbart etter skade eller det kan fortsette å somle.
To.
Det beste du kan gjøre helbrede en skadet håndleddet er å gi den en fullstendig hvile. Den håndleddet kan lett bli re-skadet hvis du prøver å gå tilbake til bowling for fort. Gi håndleddet en resten av minimum to uker.
Tre.
Bruk is massasje så snart du føler smerter i håndleddet. Fortsett å bruke is massasje på utvinning for å holde hevelsen ned.
Fire.
Bruk håndleddet splinter hvis bestilt av legen. Ikke bruk de du kan kjøpe på stoffet butikken. De kan ikke fungere uten tilsyn av lege.

Tips og advarsler


 • Når du vender tilbake til bowling etter en skade ta det med ro. Ikke bollen så ofte som du vanligvis gjør før håndleddet er tilbake til full styrke. Også vurdere å bruke en mindre tung ball å ta litt stress av håndleddet. Bruk en støtte for håndleddene og konsentrere seg om å opprettholde riktig teknikk med håndleddet mens bowling.


 • relaterte artikler


  hvordan vi kan forbedre sette teknikker i golf
  hvordan å styrke musklene for bowling
  motorsykkel hendelser i Catskills
  hvordan å lage en bue ut av bøketre
  hvordan du spiller det 19. hullet på golfbanen
  hvordan å angripe vitale slående områder i kvinners selvforsvar
  hvordan å lage en sommerfugl lagre i ishockey
  hvordan å signalisere feil skutt brudd i basketball
  hvordan å starte en sykkel dekk
  hvordan du gjør en ankel dribble i fotball