hvordan å kaste spinneren knuckler

hvordan å kaste spinneren knuckler

Er du klar til å gå fra en god pitcher til en kraft å regne med hver gang du går på haugen? . Lære å kaste en spinner knuckler vil ikke bare hjelpe din gjennomstreket forholdet, men også forbedre din generelle spillet

Din Spinner Knuckler Grip og Motion


en.
Plasser grep. Kaster spinneren knuckler vil være enkelt hvis du allerede vet hvordan du skal kaste en sirkel endring. Hvis ikke, grep den baseball som du er klar til å kaste en to-søm fastball. Den eneste forskjellen her er at du vil plassere langfingeren og ringfingeren på sømmene. Når disse er satt, flytter indeks og tommelen sammen danner en sirkel. Dette vil være på den siden av baseball. Du er nå klar til å kaste den første spinner knuckler.
To.
Forstå bevegelse. Dette er en pitch som er kastet sidearm og vil holde batters ut av balanse. Som du går gjennom vind opp og er i ferd med å slippe ballen, prøver å holde håndleddet fra å bryte. Dette vil definitivt ta praksis for å få skikkelig kontroll, men når det skjer kontinuerlig du vil bli glade for å se sluttresultatet.
tre.
Vit hva du kan forvente. Hvis du noensinne har sett, eller kastet en gyro-ball det nesten det samme. Batters vil streve med spinneren knuckler fordi som en mugge du kan bokstavelig talt kaste det rett på dem og det vil da kurven tilbake i streiken sone med et siste sekund frafalt på slutten.
Fire.

Få mer bevegelse. For de av dere som ønsker å få mer bryte på ballen, kan du gjøre det med en alternativ grep. I stedet for å plassere ringen og midtre fingrene på de to-sømmene, kan du flytte dem på innsiden av sømmene. Venstrehendte mugger flytte dem til venstre, høyrehendte flytte dem til høyre. Husk, dette er ikke en lett pitch til å kaste så hvis det ikke gjør det du vil den skal først fortsette å øve. Du må kanskje komme tilbake og lese om spinneren knuckler igjen.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke er vant til å kaste sidearm, kanskje du ikke ønsker å prøve spinner knuckler.
 • Rotator cuft øvelser er viktig å holde armen i toppform når kaste denne banen.
 • Ikke vær redd for å prøve forskjellige bevegelser for å finne det som passer deg best.
 • sidearm pitching kan føre til ekstrem slitasje på armen din.
 • Hvis du ikke er en sann sidearm mugge, vil røre vite når hjulet knuckler kommer.


 • relaterte artikler


  punching maskin teknikker
  hvordan man kan kjøpe en hoppende sykkel
  hvordan du gjør en spak opp i gymnastikk
  hvordan spille blind golf
  hvordan å treffe for gjennomsnittlig liker Ichiro Suzuki
  Slik grep en golfkølle da chipping
  hvordan snowboard rette uten å fange en kant
  hvordan vi kan forbedre sette teknikker i golf
  hvordan bli en bedre basketball forsvarer.
  hvordan komme inn og ut av skibindinger