hvordan å behandle blemmer i fotball

hvordan å behandle blemmer i fotball

Blemmer er vanskelig å forholde seg til uansett hva situasjonen er og uansett når du tilfeldigvis å få dem. I atletisk situasjoner, selvfølgelig, dette er spesielt sant. Innenfor fotball verden, for eksempel gnagsår er bane av mange nyere eller yngre spillere som ikke har hatt tid til å bygge opp hard hud. Det finnes effektive måter å behandle blemmer i fotball, skjønt. Slik gjør du det:

Du trenger:
Clean bandasjer
. Rubbing alkohol.
Antibiotika salve.
Medisinsk karakter tape.
Varmt vann.
Antibakteriell såpe.
Rene håndklær.
En nål.
Petroleum jelly.


en.
Først av alt, vaske hendene med varmt vann og såpe. Hver gang du hendene blir forurenset gjennom hele prosessen, rewash dem før du berører området rundt blæren.
To.
Deretter grundig desinfisere området rundt blemme og blisterpakningen seg selv ved første vaske dem med varmt vann og såpe, deretter forsiktig søker rensevæske til området.
tre.
Sug en nål i rensevæske i 2-3 minutter for å rense den.
fire.
hjelp av nålen, forsiktig punktere huden på blister på basen og presse væsken ut av det, soaking det opp med et rent håndkle.
5.
La beskyttende huden over blister på plass. Dette vil fungere som en naturlig bandasje for området under høy intensitet fotball økter, trening og spill.
6.
Bruk antibakterielt salve til blemme og området rundt.

7.
godt sikre en ren bandasje på det området av blemme og fest den med medisinsk karakter tape, noe som gjør at bandasjen sitter godt nok til å gjøre det gjennom ulike kommende fotball aktiviteter.
8.
Endre bandasje ofte, minst 2-3 ganger om dagen.

Tips og advarsler


 • * Bruk litt vaselin til den utsatte siden av bandasjen vil redusere friksjonen og redusere sjansene for at bandasjen trekker av under fotball-relatert virksomhet.
 • * Bruk antibakteriell salve rikelig på blemme og omegn fordi dette også vil bidra til å eliminere friksjon i området.
 • * Hold øye med området og se etter tegn på infeksjon eller økt smerte nivå. Hvis du tror du utvikler en infeksjon da se fotball trener eller en lege så snart som mulig.
 • * Forsøk ikke å spille fotball gjennom intens smerte. Hvis du tror du har en dårlig infeksjon eller annen alvorlig tilstand, gå av på fotballbanen og kontakt lege.


 • relaterte artikler


  hvordan å opprettholde clutcher på en polaris atv
  hvor å snu på trampoline
  hvordan å skjule snurre tjene i tennis
  hvordan å lære gymnastikk for nybegynnere
  hvordan du gjør en bryting powerbomb
  hvordan frivillig på Bob Hope Chrysler Classic
  hvordan å lære alt om FSU basketball team
  hvordan du skal gå blinkskyting
  hvordan du kan lære å spinne på skøyter
  hvor å gjennomføre skreve sette i platen golf