hvor å endre retning i fotball

hvor å endre retning i fotball

Endre retningen på en krone i fotball er både en grunnleggende og avansert taktikk. Hvis du er god på det, kan du gjøre forsvareren se dum som du får et åpent skudd på keeper. Det er mange måter å endre retning i fotball. Noen er enklere enn andre. Her er noen gode

Du trenger:.
Soccer ball


en
Outside cutThe utenfor cut er en av de mer avanserte taktikker for å endre. . retning i fotball. Mens ballen beveger seg i én retning, steg over ballen, og bruker utsiden av foten din, stopper ballen fra å bevege seg helt. Dette er bra hvis ballen går i feil retning. For eksempel, hvis ballen ruller mot målet ditt, og du har litt plass fra forsvareren, utfører utsiden kuttet å få ballen går mot motstanderens mål.
To.
Inside cutThe inne kutt er nesten nøyaktig det samme som på utsiden kuttet. Du kan bruke dette i samme forekomster du vil på utsiden kuttet. Den eneste forskjellen mellom innsiden klipp og utsiden kutt er at for innsiden kuttet, bruker du innsiden av foten. Dette er en mer grunnleggende taktikk, så prøv det når du trener for å bli komfortabel med å bruke det i en spillsituasjon.
Tre.
Stepping på ballWhile du kjører med ballen, har du noen alternativer for å endre retning raskt, hvorav en er rett og slett tråkke på ballen. Ikke legger mye vekt på ballen, bare gå på den for å stoppe den og kontrollere den. Dette vil gjøre at ballen stopper helt, noe som kan skape noen separasjon fra opposisjonen. Du skal enkelt kunne endre retning og gå på en annen måte.
fire.
Den twist-off Dette er en variasjon av stepping på ballen. Du går på ballen og mens du er stepping, gjør en 180-graders sving, forlater deg mot den andre retningen. Dette er bra hvis du ønsker å møte den andre siden av feltet med ballen i din kontroll.
Fem.
The kick-backThis er en annen variant av stepping på ballen. Det er en veldig enkel og grunnleggende trekk. Mens du kjører, tråkke på ballen og sparke den litt tilbake til deg selv. Hvis ballen går fort, bør det stoppe det helt, og du vil være på et stand-stille, noe som gir deg mange muligheter for hva de skal gjøre videre.

Tips og advarsler


 • praktisere hjemme eller på fotball praksis er den beste tiden å perfeksjonere trekk. Det er ikke et godt valg å aldri praktisere et trekk og prøver å bruke det for første gang i et spill.
 • Endre retning i fotball er sterkt avhengig av å ha gode, sunne knær og ankler. Hvis du har ankel eller kne problemer, er det andre måter å være en vellykket fotballspiller.


 • relaterte artikler


  hvordan å montere snowboard bindinger
  hvordan å starte en bromball liga
  hvordan å bli en politisk ikon som Muhammad Ali
  hvordan å designe en golf fitness plan
  Slik brak og kjøre i golf
  hvor å dra nytte av trugetur
  hvordan du gjenoppretter fra en tennis skader
  hvordan du gjør en defensiv holdning i basketball
  hvordan å være en vellykket keeper i fotball
  hvordan bob og veve i boksing